رئیس مجلس: پروژه های عمرانی به بخش خصوصی واگذارشود+ فیلم
علی لاریجانی از همه مدیران دستگاههای اجرایی در کشور و قم خواست با شجاعت ، پروژه های عمرانی نیمه تمام و قابل واگذاری را به بخش خصوصی واگذار کنند تا رکود موجود در کشور برطرف شود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر لاریجانی صبح امروز در جلسه شورای اداری استان قم با اشاره به وجود پانصد هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی در کشور وده هزار میلیارد تومان در قم تصریح کرد :بسیاری از پروژه های عمرانی براساس اصل 44 قانون اساسی و مصوبه مجلس قابل واگذاری است و باید واگذار شود .
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: این پروژه ها با احتساب نرخ تورم سالیان درازی برای تکمیل زمان می برد که در زمان بهره برداری هم کلنگی محسوب می شود بنابر این ضروری است مدیران دستگاههای اجرایی با شجاعت و بهره گیری از راهنمایی های دستگاههای نظارتی این پروژه ها را واگذار کنند تا رکود موجود برطرف شود.
دکتر لاریجانی افزود: دستگاههای نظارتی مانند اطلاعات ، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی باید پشتیبان و راهنمای مدیران کشور باشند تا آنها بتوانند با شجاعت در این زمینه گام بردارند .
وی تصریح کرد: اگر چه برخی مدیران دستگاههای نظارتی را مانع واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی می دانند اما بنای دستگاههای نظارتی مچ گیری نیست .
اقای لاریجانی با اشاره به تدوین دستور العمل دولت برای واگذاری پروژه ها پس ازیک سال گفت: با وجود این هنوز برخی مدیران اقدام لازم را برای واگذاری ها انجام نمی دهند .
آقای لاریجانی خاطر نشان کرد : سعه صدر مدیران برای واگذاری پروژ ه ها و عزم و همت آنان را لازمه این مهم برشمرد و تاکید کرد:در این صورت می توان به حل مشکل رکود و آبادانی بیش از پیش کشور و قم امیدوار بود .
وی تاکید کرد: جدیت مدیران در واگذاری پروژه ها باید شاخص مدیریت مطلوب در نظر گرفته شود .
وی توافق هسته ای منهای شیطنت های غربی ها را فرصتی برای حل این آسیب ها در کشور ارزیابی کرد و افزود: با فرض اینکه این توافق خوب پیش برود باید دید چگونه از آن استفاده کرده ایم و آیا گامی به جلو برای حل آسیب ها برداشته ایم ؟
وی جذب سرمایه را مهترین مسئله در حل این مشکلات برشمرد و گفت: اگر این گونه شود نسبت به اقتصاد و خروج از رکود و آسیب های اجتماعی کار کردیم .
رئیس مجلس شورای اسلامی توفیق مدیریت را منوط به میزان جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی در شرایط فعلی ارزیابی کرد و افزود : پس از توافق هسته ای برخی بسترها فراهم شده اما نه همه آن .
دکتر لاریجانی معرفی فرصت های سرمایه گذاری را به مدیران استان توصیه کرد و افزود : بسیاری از سرمایه گذاران حتی داخلی ها هم این فرصت ها را نمی شناسند و لازم است در همایشی این فرصت ها را معرفی کنید .
استاندار قم هم در جلسه شورای اداری استان از وفاق و همدلی مدیران برای خدمت به مردم سخن گفت و از پیگری ساخت فرودگاه و حل مشکلات آن ، مراحل پایانی طرح جامع از قم ، جدیت در اجرای بخشی از مونوریل قم و تکمیل طرح آبرسانی از سرشاخه های دز و برخی مسائل دیگر گزارش داد .
آقای صادقی همچنین با اشاره به تک شهرستانی بودن استان قم تصریح کرد: برای حل مشکلات این استان بایدیکی از دو راه حل گسترش جغرافیایی استان یا ویژه لحاظ شدن مد نظر قرار گیرد .
وی اعتبارات قم را با توجه به جایگاه این استان ضعیف دانست و گفت این مسئله با ویژه بودن قم منافات دارد .
در جلسه امروز معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گزارشی از مشکلات استان در بخش آب وراه و گردشگری بیان کرد و بر لزوم ترمیم شبکه فرسوده آبرسانی ، ایجاد فاضلاب پردیسان ، احداث کمربندی بزرگ قم و حل مشکل ریزگردها در قم تاکید کرد .
اقای رضوی ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم در گزارشی از وضعیت اعتبارات استان گفت :اعتبارات استانی امسال استان 232 میلیارد تومان است که با مشخص شدن اعتبارات سفر رهبری و اعتبارات ملی امسال شرایط مالی بهتری برای اجرای پروژه ها پیش بینی می شود .
آقای موسوی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع هم در گزارشی گفت: سال گذشته دوازده میلیون دلار سرمایه گذار خارجی و سه هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داخلی در قم صورت گرفته است .
وی افزود: در سال جاری باید هشت هزار و ششصد شغل در قم ایجاد شود .