طرح افزایش میزان سبوس در نانهای سنگک در شهر شیراز آغاز شد .
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مدیر
نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت : نان
سبوسدار منبع خوبی از ویتامینهای گروه B، ویتامین E، منیزیم، آهن، روی،
سلنیوم، مس، منگنز و کلسیم است وبرهضم بهتر، جذب آهن، روی و کلسیم تاثیر
دارد.
به گفته محمد مهدی
رزمجوب این طرح با هدف کاهش بیماریهای غیر واگیر از جمله سکته ودیابت وسرطان و افزایش سلامت عمومی جامعه اجرا می شود.
بیش از 3 هزار و 400 واحد نانوایی در فارس فعالند که بیش از 700 واحد آن در شیراز هستند.