آبرسانی به وحوش در مناطق حفاظت شده کهگیلویه و بویراحمد
محیط بانان به حیات وحش مناطق حفاظت شده گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد آبرسانی می کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیرکل حفاظت از محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بحران و کمبود آب تاثیر مستقیم و جبران ناپذیری بر حیات وحش و گونه های زیستی جانوری و گیاهی دارد،گفت: کاهش یا خشک شدن آب چشمه های طبیعی باعث تجمع گونه های مختلف جانوری در کنار چشمه های باقیمانده شده است که همین تجمع فرصتی مناسب برای شکارچیان پدید می آورد.
اسدالله هاشمی افزود: این اداره کل برای جلوگیری از بروز آسیب و به مخاطره افتادن حیات وحش به علت کمبود آب، برنامه ها و اقدام های متعددی را در دستور کار خود قرارد داده است که ایجاد آبشخورهای مصنوعی متعدد، احیا و لایروبی چشمه های موجود در استان، آبرسانی سیار به حیات وحش و تغذیه دستی به گیاه خوران از جمله راه کارها برای در امان ماندن حیات وحش از بحران است.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت: تامین آب گونه های جانوری در مناطق گرمسیری این استان از طریق لوله کشی آب چشمه های دائمی به 12 آبشخور و 2 تانکر سیار انجام می شود .
اسدالله هاشمی افزود: تابستان دمای هوا درمناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد به حدود 50 درجه می رسد که باعث خشک شدن چشمه های فصلی می شود و گونه های جانوری که در مناطق حفاظت شده گرمسیری زندگی می کنند را با کمبود آب مواجه می کند .
وی گفت: در کهگیلویه و بویراحمد 312 هزار هکتار مناطق حفاظت شده وجود دارد که 327 گونه جانوری دراین مناطق زندگی می کنند .
مدیرکل حفاظت از محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد افزود : این استان به سبب دارا بودن تنوع آب وهوایی ، گونه های گیاهی زیاد و امنیت پایدار ، مکان مناسبی برای زندگی حیات وحش است .
سید اسدالله هاشمی گفت: منطقه حفاظت شده دنا در سال 1391 به عنوان پانصد و پنجاهمین ذخیره گاه زیست کره جهان در سازمان یونسکو به ثبت رسیده است.
وی افزود: این منطقه دهمین ذخیره گاه زیست کره ایران محسوب می شود.