سیاست یک بام و دو هوا در محکومیت تروریسم؛
سکوت معنی دار برخی نهادهای اسلامی به کشتار الکراده عراق
نحوه واکنش ها و موضعگیری ها در خصوص عملیات تروریستی منطقه الکراده بغداد، از سیاست های یک بام و دو هوای محافل سیاسی و کشورها در خصوص خطرات تروریستی حکایت دارد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ نحوه واکنش ها و موضعگیری ها در خصوص عملیات تروریستی منطقه الکراده بغداد با بیش از سیصد کشته و انفجار تروریستی در مدینه منوره با چهار کشته ، از سیاست های یک بام و دو هوای محافل سیاسی و کشورها در خصوص خطرات تروریستی حکایت دارد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، درحالیکه اتحادیه جهانی علمای مسلمان ، الازهر و هیات علمای مسلمان عربستان سعودی ،همگی حملات تروریستی را در مدینه منوره در عربستان سعودی ، ترکیه ، میانمار و حتی آمریکا و دیگر کشورها محکوم کردند اما چنین واکنش هایی را هرگز در خصوص حمله تروریستی و کشتار منطقه الکراده شاهد نبودیم.
در همین حال اتحادیه جهانی علمای مسلمان به ریاست یوسف قرضاوی عاملان انفجار تروریستی در عربستان سعودی را افرادی منحرف و جنایتکار توصیف کرد در حالیکه کشتار الکراده در بغداد را که صدها کشته و زخمی برجا گذاشت ، نادیده گرفت.
با وجود آنکه کشتار و جنایت الکراده بعد از حادثه فرودگاه آتاتورک اتفاق افتاد اما هیچ محکومیتی را از جانب این اتحادیه شاهد نبودیم.
جالب آن است که این اتحادیه حتی حملات صورت گرفته در ایالت اورلاندوی آمریکا را نیز محکوم و آنرا اقدامی تروریستی و جنایتکارانه توصیف کرد اما هیچکدام از حملات داعش در عراق علیه شهروندان بیگناه این کشور را محکوم نکرد.
از سوی دیگر دانشگاه الازهر مصر نیز به عربستان سعودی، ترکیه ، میانمار و حتی آمریکایی ها در خصوص حملات داعش تسلیت گفت اما حتی یک تلگراف یا پیام تسلیت برای عراقیها نفرستاد و جنایت و کشتار منطقه الکراده را محکوم نکرد.
الازهر همچنین حملات تروریستی در فرودگاه آتاتورک و اورلاندو را محکوم کرد و درباره حادثه تروریستی در مسجد شریف نبوی اعلام کرد ریختن خون افراد بیگناه در حرم امن الهی حرام است و حفظ حرمت خانه خدا و بویژه مسجد پیامبر(ص) واجب است .
حتی میانمار و آمریکا که هزاران کیلومتر با مصر فاصله دارند ، در بیانیه های محکومیت الازهر برای خود جایگاهی داشتند تا جایی که الازهر خواستار تحرک جامعه بین الملل برای متوقف کردن جنایات علیه مسلمانان در این اماکن شد اما موضع الازهر درباره جنایات الکراده و عملیات ترورستی منطقه «بلد» چه بود؟
همانگونه الازهر و اتحادیه جهانی علمای مسلمان به ریاست قرضاوی جنایات تروریستی عراق را محکوم نکردند ؛ در بیانیه هیات علمای بزرگ مسلمان در عربستان سعودی نیز چیزی درباره محکومیت این جنایات به چشم نخورد و توجهی به آن نشان داده نشد.