هرمزگان
آغاز برداشت میوه گرمسیری چیکو
برداشت میوه گرمسیری چیکو از 126 هکتار باغ های هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت ، صد تن چیکو برداشت شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد. برداشت محصول تا اوایل شهریور ادامه دارد .
مسعود گرگیج افزود: نبود صنایع تبدیلی در استان، خشکسالی و بازاریابی از مشکلات افزایش تولید این میوه گرمسیری است.
وی گفت: محصول تولید شده در بازارهای داخلی استان هرمزگان به فروش می رسد.
چیکو درختی است همیشه سبز با قامتی برافراشته ، پهن و انشعابات کم که ارتفاع آن بین پنج تا بیست متر است.
میوه این درخت پوست نازک و صاف به رنگ قهوهای روشن، و گوشت میوه نارس به رنگ زرد تا قهوهای روشن با شیرابه فراوان و سفت است.
چیکو معمولاً به صورت تازه خورده میشود و خاصیت ضدسرطانی دارد.
آغاز برداشت میوه گرمسیری چیکو
آغاز برداشت میوه گرمسیری چیکو
آغاز برداشت میوه گرمسیری چیکو