تولید و تجاری سازی وجین کن برنج در ایران
دستگاه وجین کن برنج به منظور مبارزه با علفهای هرز در ایران تولید و تجاری سازی شد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان طبرستان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما درخصوص این دستگاه گفت: این دستگاه بر اساس نیاز بخش کشاورزی تولید و بومی سازی شده است.
حبیب ربیعیان افزود: استفاده از این دستگاه پس از انجام دادن عملیات نشاءکاری سبب حذف علف های هرز، هوادهی به خاک، خروج گازهای سمی از اطراف ریشه گیاه و اثرگذاری بهتر کود اضافه شده به زمین می شود.
این فعال فناور تاکید کرد: بهترین زمان برای کار وجین در نوبت اول 9 تا 12 روز و در نوبت دوم 21 تا 24 روز پس از نشاءکاری است.
ربیعیان افزود: موتور این دستگاه چهار زمانه، هوا خنک و تک سیلندر است.
وی گفت: وجین کن برنج از جمله طرح های کلان است که از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد حمایت قرار گرفته و با تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی تولید شده است.