استفاده از مولکولی طبیعی برای بهبود بیماران پارکینسونی
نوعی آنتی اکسیدان با نام مولکول ان استیل سیستئین NAC در بیماران پارکینسونی، تاثیری مثبت دارد.
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صداو سیما، محققان علوم پزشکی در دانشگاه توماس جفرسون آمریکا اعلام کردند نوعی مولکول طبیعی قادر است شرایط بیماران مبتلا به پارکینسون را بهبود بخشد. این مولکول شناخته شده، که ان استیل سیستئین نام دارد نوعی آنتی اکسیدان قوی است که در بیماران پارکینسونی، تاثیری مثبت دارد.
بر اساس مقاله محققان دانشگاه توماس جفرسون که در نشریه پلاس وان PLOS ONE منتشر شد با مصرف مولکول ان استیل سیستئین NAC که در قالب مکمل های خوراکی تجویز می شود می توان نتایج بهتری در درمان پارکینسون گرفت.
دکتر دانیل مونتی سرپرست گروه محققان می گوید این مطالعه، نشان دهنده مسیری جدید برای کنترل بیماری پارکینسون است.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، بیماری پارکینسون، اولین بار توسط دانشمند بریتانیایی دکترجیمز پارکینسون توصیف شد او نام این بیماری را "فلجلرزان" نامید که امروزه آن را تحت عنوان بیماری پارکینسون میشناسند.
بیماری پارکینسون یک بیماری دستگاه عصبی مرکزی در بزرگسالان مسن تر که مشخصه آن سفتی عضلانی پیشرونده تدریجی، لرزش و از دست رفتن مهارت های حرکتی است .
این اختلال هنگام رخ می دهد که نواحی خاصی از مغز توانایی خود در تولید دوپامین (یکی از ناقلین عصبی در مغز) را از دست می دهند.
بعد از آلزایمر، پارکینسون شایعترین بیماری مخرب اعصاب به حساب میآید پارکینسون بیماری مزمن و پیشروندهای است که در آن سلولهای ترشحکننده دوپامین در جسم سیاه در مغز میمیرند و در فقدان دوپامین حرکات بدن نامنظم می شود.
پارکینسون بر اساس دو علامت یا بیشتر از چهار علامت اصلی بیماری مشخص می شود. ارتعاش و لرزش دست و پا در حالت استراحت، کندی حرکات، سختی و خشک شدن دست و پا و بدن و نداشتن تعادل این چهار علامت اصلی را تشکیل میدهند.