بانک ملی ایران به ایجاد تحرک در اقتصاد کشور کمک می کند
مدیر عامل بانک ملی ایران تاکید کرد : به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان و طرح ها و ایده های ناب اینگونه شرکت ها در خط های تولیدی و همچنین ایجاد پارک های فناوری تلاش خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین زاده گفت : بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید بر نقش جدی بنگاه های کوچک و متوسط در ایجاد اشتغال پایدار، بانک ملی نیز سعی دارد با تخصیص سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط زیر 100 نفر و همچنین پرداخت تسهیلات به واحدهای راکد به ایجاد تحرک در بخش اقتصاد کشور کمک کند.
وی تاکید کرد: بانک ملی همچنین تلاش می کند منابع محدود خود را به صورت بهینه به مراکز تولیدی تخصیص دهد تا در خروج اقتصاد کشور از رکود تأثیر گذار باشد و برون رفت از رکود با سرعت بیشتری انجام پذیرد.
بنابر گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران ، نشست کارگروه تسهیل ورفع موانع تولیداستان البرز باحضوردکترسیف، رییس کل بانک مرکزی، طهایی استانداراستان البرز،حسین زاده مدیرعامل بانک ملی ایران ، مدیران عامل سایربانک ها ومسئولین استانی درمحل سالن شهدای دولت دراستانداری البرز برگزار شد.
رئیس کل بانک مرکزی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز ، با اشاره به اینکه سال جاری از ویژگی های خاص و منحصر بفردی برخوردار است، بر ضرورت ایجاد تحرک در اقتصاد و تولید کشور تاکید کرد و افزود: نظام بانکی در این خصوص احساس مسئولیت جدی می کند و برغم وجود مشکلات ساختاری ناشی از مسائل انباشته شده در دو سه دهه اخیر ، با تمام توان وارد صحنه شده است.
حسین زاده مدیرعامل بانک ملی ایران در این جلسه اظهار داشت : با عنایت به شرایط ویژه استان البرز در بخش کشاورزی و همچنین وجود طرح های توجیه پذیر در بخش صنایع تبدیلی و صادرات ، بانک ملی می کوشد بر اساس مصوبات و مقررات بانک مرکزی و با اعطای تسهیلات در بخش تولید همچون گذشته برای رفع موانع تولید استان گام بردارد.
طهایی استاندار البرز نیز تصریح کرد: این استان به جهت تشکیلات تازه تأسیس از یک سو و رشد روز افزون جمعیت از سوی دیگر، نیازمند توسعه و افزایش شعب بانک ها در نقاط مختلف استان است و افزایش اختیارات مدیران شعب بانک در این استان نیز یکی از انتظارات برای توسعه خدمات بانکی است.
وی با اشاره به استقبال خوب سرمایه گذاران خارجی برای حضور در این استان به برخی موانع و مشکلات موجود اشاره کرد و رفع مشکلات ارزی را خواستار شد.
در این جلسه شهرآشوب دبیر شورای هماهنگی بانک ها ی استان، گزارشی از مشکلات بانک ها و تلاش های صورت گرفته در رفع موانع تولید و کمک به رونق دوباره صنایع کوچک و متوسط ارائه داد.
همچنین با گذشت حدود پنج ماه از راهاندازی سامانه اینترنتی جدید بانک ملی ایران (بام)، تعداد کاربران این سامانه از مرز 200 هزار نفر گذشت.
امنیت بالا، جامعیت،کاربری بسیار آسان و هوشمندی این سامانه از مهترین علل استقبال مشتریان از این سرویس جدید است. رضایت خاطر مشتریان بانک از این سامانه به حدی بوده که درمدت حدود پنج ماه بیش از 200هزارکاربرجذب این سامانه شدند.
در بهمن ماه سال گذشته پس از گذشت هشت سال از راه اندازی سامانه بانکداری اینترنتی بانک ملی ایران (سبا)، این بانک با هدف ارائه کامل ترین مجموعه خدمات بانکداری الکترونیک به مشتریان و استفاده از جدیدترین تکنولوژی های حوزه فناوری اطلاعات و یکپارچه نمودن خدمات قابل ارائه به آنها، سامانه بانکداری اینترنتی «بام» را راه اندازی کرد.
این سامانه براساس ویژگی «هر مشتری یک سامانه» به نحوی طراحی شده است که کاربر علاوه بر دریافت طراحی و پیام های ویژه خود می تواند بر اساس کاربردهای مورد نیازش چیدمان صفحه پیشخوان خود را با نظر خود انجام دهد. حذف ابزارهای رمزساز جانبی (token) که در سامانه سبا به کار می رفت ، از دیگر ویژگی های این سرویس محسوب میشود.