اوج گیری اسلام هراسی پس از حادثه اورلاندو
هم زمان با انتشار خبر تیراندازی در اورلاندو آمریکا، رویکرد اسلام هراسی در صدر تبلیغات رسانه های بیگانه قرار گرفته است.
در روایت سومندانه رسانه های بیگانه از حادثه تیراندازی تلاش می شود با تاکید بر خاستگاه دینی و ایدئولوژیکی مسبب تیراندازی به کلوپ شبانه همجنس گرایان ، روح و روان عمومی جامعه آمریکا را مکدر ساخته و احساسات ضداسلامی آنها را تحریک کنند . در این زمینه بیگانه با بازتاب واکنش های مقام های واشنگتن در قبال این رویداد، تلاش می کند فضای سیاسی آمریکا را همراه با مدیریت فشار افکار عمومی علیه مسلمانان و اغراض ضداسلامی لابی های صهیونیستی بسیج نماید . به عبارت دیگر هجمه اسلام هراسی همراه با مسلمان ستیزی محوری ترین رویکرد تبلیغی بلندگوهای سخن پراکن غربی و وابسته به جریانات قدرت صهیونیستی در این روزها شده است .
خبرگزاری رویترز از واشنگتن در این باره با برجسته سازی اظهارات دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواهان در انتخابات سال جدید میلادی آمریکا کوشید همراه با بهره برداری تبلیغاتی و انتخاباتی از این پیشامد تروریستی ضمن فشار برگروه های اسلام خواه ، جایگاه جامعه مسلمانان آمریکایی را در دولت آینده این کشور متزلزل سازد .
این خبرگزاری خارجی با اشاره به این که اطلاعات اولیه نشان می دهد عامل تیراندازی انگیزه ای از نفرت و مذهب داشته است ، مواضع دونالد ترامپ مبنی بر درخواست ممنوعیت ورود مسلمانان متولد خارج به آمریکا را مطرح کرد.
تلویزیون اسوشیتدپرس هم به نقل از یک نماینده دموکرات ایالت فلوریدا احتمال داد که تیراندازی مرگبار در باشگاه شبانه در فلوریدا ریشه ایدئولوژیک داشته باشد. رسانه بیگانه در این باره به به جایگاه اجتماعی مسبب تیراندازی مرگبار در اورلاندو و این که فرزند یک افغان مسلمان بود اشاره کرد.
رسانه بیگانه همچنین درلایه های پنهان تبلیغی خود با اشاره به اظهارات بیل نلسون سناتور آمریکایی که از دخالت گروه داعش در تیراندازی اورلاندو خبر داده است ، سعی در ذهنیت سازی علیه مسلمانان در افکار عمومی آمریکا دارد . براین اساس تلویزیون فرانسه عنوان کرد "عامل تیراندازی اورلاندو چند دقیقه قبل از آنکه وارد عمل شود در تماسی تلفنی اعلام کرده بود که با داعش بیعت کرده است. بعد از این مرحله بود که داعش مسئولیت این حمله را برعهده گرفت".
رسانه بیگانه در روایت هدفمند خود سعی در القاء مرتبط بودن روحیه افراط گرایانه و خشونت آمیز داعش با اسلام دارد.
در مجموع به نظر می رسد جمهوری خواهان سعی کرده اند بطور کامل از این حادثه بهره برداری کنند و با توجه به اینکه ترامپ پیش از این، در باره جلوگیری از ورود مسلمانان به امریکا سخن گفته بود به نظر می رسد این حادثه بهانه ای شده تا جناح بازها حملات خود را علیه سیاست های دولت اوباما تشدید کنند و در این مسیر فضای عمومی امریکا را به نفع ترامپ سوق دهند.
از سویی با توجه به اینکه بر اساس برخی گزارش ها عمر متین عامل حملات اورلاندو در یک شرکت امنیتی نزدیک به اسراییل فعالیت داشته و پیش از این هم سه بار مورد بازجویی قرار گرفته بوده است این احتمال وجود دارد کلیت ماجرا از سوی صهیونیست ها برنامه ریزی شده باشد.
...............................
بررسی و تحلیل / محمود نوذری