شتاب، درگاه بانکی امن برای اتصال به شبکه های جهانی
شرکت خدمات انفورماتیک در اولین روز نمایشگاه کارت و پرداخت 2016 خاورمیانه در قالب کارگاه سیستم کارت پرداخت ملی ایران، شتاب را به عنوان درگاهی امن برای اتصال به شبکه های مالی جهان معرفی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این کارگاه آقای "رضا جوراب پوریان" از مدیریت سیستم های کارت شرکت خدمات انفورماتیک با اشاره به جایگاه استراتژیک این شرکت در توسعه زیرساخت های خدمات بین بانکی اظهار داشت: شتاب در سال 2002 مصادف با 1381 شمسی متولد شد و ظرف سه سال پس از این تاریخ همه بانک ها به آن متصل شدند.
وی افزود: در کنار گسترش سرویس های شتاب در طی این سالها، امکان اتصال به شبکه های بحرین در سال 2005 و قطر 2006 فراهم شد و در همین سال شرکت های PSP شکل گرفتند.
ایجاد سرویس های ارزش افزوده همچون مکنا و افزودن سامانه هایی چون سروش برای رفع مغایرت در این سال ها، در کنار امکان مدیریت روزانه 250 میلیون تراکنش در روز قابلیتی را به شتاب بخشید که با تکیه بر توان این شبکه، دولت طرح هایی چون سبد کالا و کارت اعتباری را به اجرا در اورد.
وی طرح جامع پرداخت قبض، تعدد مانیتورینگ های موجود در سیستم، ارزیابی عملکرد اعضا و جرائم بانکی را از قابلیت های دیگری دانست که به شتاب امکان می دهد تا به عنوان راهبر شبکه کارت کشور عمل کند.
اجرای الگوی کارت های آفلاین کشور و پشتیبانی از تراکنش های جدید مثل انتقال به حساب، پرداخت صورتحساب، اقساط و پشتیبانی ISO 2583-2003 از دیگر قابلیت هایی است که با یک ارتباط از طریق شتاب، اتصال به شبکه های بین المللی را میسر می سازد.
وی در پایان از مذاکراتی با شبکه های CUPوJCB برای اتصال به شبکه های بین المللی خبر داد.
نمایشگاه کارت و پرداخت خاورمیانه 2016 روز سه شنبه 11 خرداد ماه جاری در دوبی در حالی افتتاح شد که شرکت های برتر ایرانی در این حوزه از جمله شرکت خدمات انفورماتیک برای نخستین بار مشارکت گسترده ای در این نمایشگاه داشتند.
نمایشگاه کارت و پرداخت خاورمیانه 2016 روز سه شنبه 11 خرداد ماه جاری در دوبی در حالی افتتاح شد که شرکت های برتر ایرانی در این حوزه از جمله "شرکت خدمات انفورماتیک" برای نخستین بار مشارکت گسترده ای در این نمایشگاه داشتند.
در این نمایشگاه، شرکت خدمات انفورماتیک، در غرفه خود واقع در سالن 5 فضای نمایشگاهی P20 به معرفی سامانه ها و راهکارهایی نظیر شتاب، شاپرک، سامانه کارت یوز، شبکه NiBN، راهکارهای امنیتی و خدمات پرداخت مبتنی بر تلفن همراه به بازدید کنندگان پرداخت.
همچنین کارگاهی با موضوع " Iranian National Card Payment Journey " در روز نخست نمایشگاه در سالن Demo Theatre 1 مرکز نمایشگاهی DWTC به منظور معرفی بزرگترین سوئیچ پرداخت در خاورمیانه توسط آقایان علی سیفی و رضا جوراب پوریان از مدیریت سیستم های کارت به علاقه مندان ارائه شد.