، سید حسین نقوی حسینی در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما، در خصوص مجلس دهم و شکل گیری آن افزود: در کشور ما به طور میانگین پیش از 62 درصد مردم پای صندوقهای رای می آیند در حالی که این شاخص در دیگر کشور ها کمتر از 38 در صد است و این نشان می دهد که مردم که انتخابات را حق و تکلیف خود می دانند.
وی تصریح کرد: در جناح اصولگرا ما جریانی حرکت نکردیم و این حضور لیست امید بود که انتخابات را جریانی کرد .
نقوی حسینی تاکید کرد: در مجموع لیست غیر امید اکثریت قاطع مجلس هستند و در آخرین جلسه فراکسیون ولایت 186 نفر به کاندیدای ریاست رأی دادند.
نماینده مجلس افزود: اصول مجلس دهم با مجلس های قبلی متفاوت است .
نقوی حسینی گفت: تنها مجلسی که دریک دولت تشکیل شد و اکثریت آن با دولت همراه نیست همین مجلس دهم است.
وی افزود: علارقم اینکه دولت همه تلاش خود را کرد اما نمایندگان همه از لیست امید انتخاب نشدند.
الیاس حضرتی دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی در برنامه نگاه یک افزود: انتخابات بی شک یکی از بزرگترین دستاورد های انقلاب اسلامی است.
وی تصریح کرد: مردم ما این دستاورد را خوب لمس کردند لذا هم مردم ، مسئولین و رهبری همیشه پای کار بودند و یک روز هم انتخابات به تاخیر نه افتاده است.
حضرتی تاکید کرد: انتخابات خوبی داشته ایم و مردم سعی کردند با حضور خود یک تصویر خوب را به نمایش بگذارند.
وی افزود: یکی از ویژه گی های انتخابات توجه مردم به ائتلاف ها فراتر از توجه به احزاب بود.
نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم سعی کردند درکنار توجه به نظام پارلمانی به نظام حزبی توجه کنند.
وی گفت: در تهران همه به کل لیست سی نفره رأی دادند که این یک حرکت رو به جلو است.
حضرتی تصریح کرد: یکی از ویژگی های این بار انتخابات نداشتن رأی مطلق برای جناح ها است.
وی افزود: گرایش مستقل ها به سمت جناح های حاضر اکثریت را از آن آنها خواهد کرد.
نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع سیاست خارجی اقتصاد و تعامل سازنده با دولت از جمله اولویت های این مجلس است.
حضرتی گفت: فراکسیون امید در انتخابات با عنوان ائتلاف لیست امید حاضر شد و اولویت را به اصلاح طلبان داد چرا که رد صلاحیت در میان آنها زیاد بود.
وی افزود: بعد ازاصلاح طلبان اولویت به سمت دوستان اعتدالی ، مستقلین و اصولگرایان معتدل بود.
نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بیشتر اصولگراهایی که معتدل بودند تحت حمایت فراکسیون امید قرار گرفتند.
وی گفت: در مجلس 250 نفر نماینده داریم که با شعار حمایت از دولت به مجلس آمدند و این به معنی وابسته بودن به دولت نیست و به معنی معتقد نبودن به تند روی های مجلس نهم است.
حضرتی تاکید کرد: برنامه ما برای این مجلس این خواهدبود که تمام توان خود را بر بستن سوء تفاهم ها و گلایه ها به گذاریم.
وی افزود: مشترکات ما یکی است و باید در این مجلس برای پاسخ به مردم به یک بلوغ خوبی برسیم .
در ادامه برنامه نماینده فراکسیون ولایت در مجلس دهم با بیان اینکه این مجلس با مجالس ششم، هفتم، هشتم و نهم تفاوت دارد گفت: دیگر در این مجلس مدل رقابتی جواب نمی دهد.
نقوی حسینی در ادامه برنامه نگاه یک افزود: در مجلس دهم با توجه به وجود یک اکثریت غیرفراکسیون امید به یک فراکسیون قوی امید، دیگر مدل رقابتی در این مجلس جواب نمی دهد.
وی گفت: در مجلس دهم با توجه به وجود مشکلات اقتصادی باید "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" با قدرت پیگیری شود و به طور کلی باید تعامل حرف اول و آخر را بزند و برای اینکه توافق و تفاهم داشته باشیم باید اولویت هایمان به صورت مستقیم، مشکلات مردم باشد.
نماینده فراکسیون ولایت در مجلس دهم با تأکید بر اینکه اگر وارد دعواها و تندروی های سیاسی شویم مشکلات مردم روی زمین باقی می ماند افزود: فراکسیون امید و فراکسیون اکثریت به طور قطع بر روی مسائل اقتصادی، اشتغال، آسیب های اجتماعی و سیاست خارجی اشتراک نظر دارند اما در این میان مجلس ناظر بر دولت است و نمایندگان مجلس، وکیل الدوله نیستند.
این نماینده مجلس دهم گفت: با این همه این نظارت بر عملکرد دولت باید منصفانه و به دور از دعواهای جناحی باشد.
نقوی حسینی افزود: اگر فساد وجود دارد اصولگرا، اصلاح طلب و معتدل فرق ندارد همه باید مبارزه کنند و اگر قرار است اقتصاد مقاومتی عملیاتی شود لازم است همه کمک کنند اما نقش ریل گذاری برای حرکت دولت و نظارت بر عملکرد دولت وظیفه نمایندگان مجلس است.
در ادامه الیاس حضرتی نماینده فراکسیون امید در مجلس دهم درباره اینکه این فراکسیون از چه افرادی برای هیئت رئیسه مجلس دهم حمایت خواهد کرد؟ گفت: اعضای فراکسیون امید برای ریاست مجلس به اتفاق آراء آقای عارف، برای نواب رئیس آقایان مطهری و پزشکیان را معرفی کرد و برای ناظران و دبیران شمار زیادی داوطلب بودند که در ساعات آینده اسامی آنان مشخص می شود.
نقوی حسینی درباره اعضاء هیئت رئیسه فراکسیون ولایت افزود: آقای لاریجانی به عنوان رئیس، برای نواب رئیس آقایان حاج بابایی و دهقان را معرفی شدند و برای ناظران و دبیران هم تا ساعات دیگر معرفی می شوند.
الیاس حضرتی درباره کارکردهای فراکسیون امید برای عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: در ابتدا لازم است که همه نمایندگان گفتگو کردن و مذاکره را تمرین کنیم و به نظرات همدیگر احترام بگذاریم.
وی درباره اولویت های اقتصادی فراکسیون امید افزود: حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم به ویژه عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی از اولویت های اساسی این فراکسیون است اما پرداختن به موضوع اقتصاد و اقتصاد مقاومتی مقدماتی دارد که نخستین آن تصویب قوانین درست و نظارت بر آنان است.
حضرتی با بیان اینکه اجرای قانون بهتر از تصویب قانون است گفت: اگر به اقتصاد مقاومتی بپردازیم اما در کنارش با مظاهر فساد و ریشه های فساد مبارزه نکنیم موفقیتی کسب نخواهیم کرد.
نماینده فراکسیون امید در مجلس دهم افزود: یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی این است که برای تولیدکننده؛ شخصیت، امنیت، اعتماد و احترام قائل شویم و اگر نتوانیم موانع تولید را برطرف کنیم نمی توانید موتور اقتصاد را فعال کنیم.
نقوی حسینی هم با بیان اینکه نباید از دایره وظایف و اختیارات مجلس خارج شد گفت: مسئول اجرای سیاست های دهگانه اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب آنرا ابلاغ کردند دولت است ولی اگر دولت در اجرای هر یک از بندهای آن با مشکل قانونی مواجه شد باید با ارائه لایحه به مجلس خواستار رفع مشکلات شود.
الیاس حضرتی در پاسخ به اظهارات نقوی حسینی دستور پنج ساله مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: در اجرای فرامین ایشان مجلس نباید منتظر لایحه دولت باشد و باید رأساً عمل کند.
وی درباره موضوع اجرای قانون هدفمندی یارانه ها افزود: کاری که در کشور ما درباره یارانه ها انجام شده شبیه چاه رها شده ای است که در مجلس نهم تصویب شد و در مجلس دهم بررسی آن باید اولویت باشد.
نماینده فراکسیون امید در مجلس دهم گفت: برای این کار باید یک کمیته مشترک با دولت به همراه کمیسیون های تخصصی تشکیل شود و بهتر است به جای شناسایی افراد پولدار، افراد نیازمند به یارانه ها شناسایی شوند.
وی افزود: بی شک پرداخت یارانه به همه مردم از اساس غلط بود.
نماینده فراکسیون ولایت در مجلس دهم هم در این باره گفت: در بودجه سال 95 صراحتاً آمده است خانوارهای با درآمد بالای 35 میلیون تومان در سال باید از دریافت یارانه منع شوند اما دولت آن را اجرا نمی کند پس دیگر نیازمند قانون نیستیم این موضوع در کمیسیون تلفیق با حضور نمایندگان دولت توافق شده بود.
وی افزود: قانون رفع موانع تولید برای تحقق اقتصاد مقاومتی در مجلس نهم تصویب شد اما سؤال ما از دولت این است که چرا این قانون در دولت اجرا نمی شود؟! اگر این قانون ایراد دارد لایحه ایرادی را برای رفع به مجلس ارائه کند بی شک هم اکنون بخشی از مشکلات در اجرای قوانین توسط دولت است.
الیاس حضرتی در ادامه برنامه در پاسخ به موضوع برجام و نقش مجلس دهم در مواجهه با آن گفت: هم فراکسیون امید و هم ولایت هر دو در اصل توافق برجام که مربوط به کل نظام است همسو و هم نظر هستند و تاکنون جمهوری اسلامی ایران به همه تعهداتش به گفته مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی عمل کرده است اما با این همه دشمنی ها همچنان ادامه دارد بنابراین فراکسیون امید با نگرانی و تیزبینی مراقب اجرای تعهدات طرف مقابل است.
نقوی حسینی هم درباره نقش مجلس دهم درباره اجرای صحیح توافقات برجام گفت: برجام یک توافق میان ایران و 1+5 بود حال اینکه چگونه به این توافق رسیدیم شاید اختلاف نظرهایی وجود داشته باشد اما کل نظام در باره آن توافق کرد تا اگر در فضای اجرای توافق نقضی صورت پذیرد این حق نمایندگان مردم است که نقد خود را ارائه کنند و این حق مردم و نمایندگان آنان است که در قبال عهدشکنی های طرف مقابل واکنش نشان دهند.
الیاس حضرتی در پایان درباره اینکه مجلس دهم برای فرهنگ چه برنامه هایی دارد گفت: در بحث فرهنگ اختلافات بین فراکسیون ها جدی تر است، نگاهی که فراکسیون امید به مقوله فرهنگ دارد این است که باید به اهالی فرهنگ اعتماد کرد و توانایی آنان را به رسمیت شناخت.
وی افزود: باید برنامه های صدا و سیما آسیب شناسی شود که چرا بیننده ندارد و چرا مردم به شبکه های بیگانه متمایلند البته این درباره روزنامه ها هم مشهود است و اینکه چرا روزنامه ای با تیراژ بالا نداریم عیبی بزرگ است.
حضرتی به حضور هنرمندان کشورمان در فستیوال کن اشاره کرد و گفت: کدام یک از ما به استقبال فرهادی کارگردان سینمای کشورمان رفتیم جز اینکه تنها تلویزیون به یک زیرنویس بسنده کرد.
حسینی نقوی نماینده فراکسیون ولایت هم با تبریک به فرهادی و شهاب حسینی به خاطر کسب موفقیت در فستیوال کن گفت: این موفقیت بسیار ارزشمند بود و نشان دهنده این است که ما ظرفیت های خوبی در کشور داریم که می توانند در دنیا حرف های زیادی بزنند.
وی در دفاع از وضعیت فرهنگی کشور افزود: بحمدالله جمهوری اسلامی ایران ظرفیت های فرهنگی بسیاری دارد، یک برند فرهنگی است و صدور انقلاب ما صدور انقلاب فرهنگی محسوب می شود.
نقوی حسینی در پایان گفت: اثرگذاری انقلاب ایران اثرگذاری فرهنگی است زیرا به یک فرهنگ غنی دینی متکی هستیم.