در پی استعفای دبیر فدراسیون دوومیدانی؛
رئیس فدراسیون دوومیدانی: نیروی پارهوقت نمیخواهیم
رئیس فدراسیون دوومیدانی در واکنش به استعفای دبیرش گفت: روستاییفر پاره وقت کار می کرد که مورد قبولمان نیست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوومیدانی؛ مجید کیهانی در خصوص انتقادات اخیر به استعفای روستایی فر از سمت دبیری این فدراسیون گفت: از روز اول ورودم به فدراسیون دوومیدانی استراتژی کاری ام را ارائه کردم. در هیچ بخشی نمی توانیم با کار پاره وقت امورات را پیش ببریم. در تمام بخش های فدراسیون با کار تمام وقت پیش می رویم و اگر موفقیتی هم حاصل شده است به همین علت است. وی افزود: درباره روستایی فر باید بگویم از عملکردش راضی هستم ولی وی به طور کامل از شرکت سایپا منتقل نشده است وی تا حوالی ظهر در شرکت سایپا بود و بعد از آن به فدراسیون می آمد. شاید سایپا هنوز با انتقالش موافقت نکرده است در حالی که از ابتدا قول منتقل شدن وی را داده بودند. می پذیرم در ابتدای کار ناهماهنگی هایی وجود دارد که با گذر زمان همه چیز حل خواهد شد.
رئیس فدراسیون دوومیدانی در پاسخ به این سوال که آیا روستایی فر استعفا کرده یا کنار گذاشته شده است، گفت: موضوع برکناری نیست. تمایل به همکاری با وی را دارم. اگر به طور کامل در فدراسیون حضور داشته باشد در خدمت او خواهیم بود.
کیهانی درباره اینکه روستایی فر گفته است رئیس فدراسیون کارها را خودش انجام می دهد، افزود: تا ساعت 12 ظهر تمام کارها انجام شده است. مکاتبات لازم، جلسات وزارت ورزش، کارهای دیگر و اداری انجام گرفته و نمی توانیم منتظر روستایی فر بمانیم که ظهر بیایند و کارها را انجام دهند.
رئیس فدراسیون دوومیدانی افزود: اگر موضوع انتقال روستایی فر انجام گیرد در خدمتش خواهیم بود وگرنه فرد دیگری را جایگزین می کنیم.
وی در خصوص نایب رئیسی اسبقیان نیز گفت: اسبقیان اصلا به فدراسیون ورود نکرد. بر اساس اصرار خودش و پیشنهاد دوستان، پیشنهاد نایب رئیسی وی را به وزارت ورزش دادم که موافقت شده است ولی مشکلات اداری وجود دارد. چه در دوره قبل که وی را برای دبیری پیشنهاد دادم و چه اکنون مشکل عدم تطابق حکم اسبقیان در وزارت ورزش و فدراسیون دوومیدانی و کاهش حقوق دریافتی از فدراسیون وجود داشته است و دلیل حضور نداشتن وی نیز همین موضوع است.
کیهانی درباره اینکه آیا نایب رئیس جدیدی معرفی خواهد شد، گفت: نایب رئیس بانوان را داریم و فرد مدنظر را برای نایب رئیسی در نظر گرفته ایم که این هفته به وزارت ورزش معرفی خواهیم کرد.