، سردار منتظرالمهدی با حضور در بخش خبری 21 شبکه یک سیما با اشاره به عواقب منفی اجتماعی جرایم افزود: توجه ویژه به پدیده جرم کج روی در جامعه و امنیت از نان شب واجب تر است زیرا افزایش این جرایم بدست آوردن نان شب را هم مشکل می کند.
وی با اشاره به حضور و برخی از بیانات مقام معظم رهبری در بیست و یکمین همایش فرماندهان ،مدیران و روسای پلیس گفت : امنیت اجتماعی ، امنیت روانی ، جانی ، مالی ، ناموسی و امنیت اخلاقی را شامل می شود و باید هنجارها رعایت شود.
سردار منتظرالمهدی افزود: هنجارهای کشور ما اصولا مبتنی بر قانون و برگرفته از آموزه های دینی و مذهبی و خواستگاه مردم است .
وی ادامه داد: بخش اعظمی از مردم کشورمان ، هنجارها را رعایت می کنند و نگاه ناجا به این مقوله ایجابی و استفاده از روش های تشویقی و تسهیلی است و صرفا برای باز اجتماعی کردن معدود افرادی که پافشاری بر هنجار شکنی می کنند اقدامات سلبی انجام می شود و آخرین مرحله، اقدامات تنبیهی است .
سخنگوی ناجا درباره رسیدگی به شکایات مردمی گفت : پالایش درون سازمانی در نیروی انتظامی موضوعی بسیار مهم است که اهتمام ویژه ای به آن می شود.
سردار منتظرالمهدی افزود : سامانه پلیس 197 همیشه آماده دریافت هر گونه شکایت ، انتقاد ، پیشنهادات و تقدیر و تشکر است .
وی با تاکید بر اینکه به همه شکایات رسیدگی می شود گفت: بیشتر تماس ها و مراجعات برای تقدیر و تشکر است و حدود 15 تا 20 درصد ، شکایات است .
معاون اجتماعی فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه سیستم های نظارتی و بازرسی ها برای تحقق سازمان پاکدست تلاش می کنند افزود: بیش از 60 درصد تماس های مردم با سامانه 197 در حوزه انتقادات و پیشنهادات سازنده است.
سردار منتظرالمهدی اضافه کرد: حدود 25 تا 30 درصد، تقدیر و تشکر و بقیه مربوط به شکایات است که بیشتر این شکایات در حوزه بخشودگی جرایم رانندگی است .
سخنگوی ناجا گفت : همه تلاش ما برای کنار زدن اقتصاد غیر رسمی و کمک به اقتصاد رسمی جامعه است.
وی با یبان اینکه همه تلاش پلیس برای کسب رضایت مردم است گفت: توقع داریم مردم هم در کنار پلیس باشند و هر قدر اقتدار پلیس حفظ شود آرامش و امنیت مردم بیشتر می شود.