هدفگذاری تولید چهارهزارتن ماهی در قزوین
بیش از چهار هزار تن انواع ماهی سردابی و گرمابی امسال دراستان قزوین تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیر شیلات استان قزوین گفت: با این میزان هدف گذاری، تولید انواع ماهی در استان پنجاه درصد افزایش خواهد یافت.
ایرج رحمانی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور 9 و دراستان قزوین پنج و نیم کیلوگرم است گفت: با افزایش تولید و برنامه ریزی برای سهولت دسترسی به این منبع غذایی، سرانه مصرف بالا خواهد رفت.
وی افزود: برای گرایش بیشتر مردم به مصرف ماهی در طرح ترویج غذای سالم تاکنون سه مجوز برای عرضه، تمیز کردن و پخت ماهی با تنوع زیاد در مراکز تفرجگاهی اطراف شهر صادر شده تا خانواده ها بتوانند ضمن خرید ماهی تازه و مصرف آن به سلامت خود کمک کنند.
سال گذشته دو هزار و ششصد و هفتاد و یک تن انواع ماهی سردابی و گرمابی در استان تولید شد.