راه اندازی خط تولید اسانس طبیعی رزماری
خط تولید اسانس رزماری ارگانیک در شهرستان خمینی شهر راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، احمد کشاورزی مدیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر گفت : شرکتی دانش بنیان مستقر در مرکز رشد این واحد دانشگاهی ، در 2 سال موفق به طراحی این خط شامل بویلر ، آسیاب ، مخازن وبرج تقطیر شده است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان هم گفت : با راه اندازی این خط با 2 میلیارد و 170 میلیون ریال هزینه ظرفیت تولید سالانه 250 کیلوگرم اسانس رزماری فراهم شد.
محمدتقی اکبری افزود : دستگاه برج تقطیر با سینی های مخروطی چرخان برای تولید اسانس طبیعی با 2 میلیارد ریال هزینه بومی سازی شده که با دستیابی به دانش فنی ساخت این دستگاه قیمت آن به یک چهارم مشابه ایتالیایی رسیده است.
با بهره گیری از این دستگاه بازدهی تولید اسانس رزماری ارگانیک درمقایسه با روش معمول 2 برابر افزایش می یابد.
شرکت دانش بنیان تولید اسانس مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد خمینی شهر با شماره ثبت 4921 سال 1392 راه اندازی شده است.