تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علم و صنعت و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران
تفاهم نامه همکاری ویژه پژوهشگران پسادکترا میان صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و دانشگاه علم و صنعت منعقد شد.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: از سال گذشته برای دخالت بیشتر مراکز علمی در امر مدیریت و تامین هزینه فعالیتهای پژوهشی تفاهم نامه ها با مراکز های علمی و تحقیقاتی منعقد شد.
ضرغام با بیان اینکه این تفاهم نامه ها در زمینه پسادکترا اجرایی ، رساله دکترا و اجرای طرح های پژوهشی است افزود: همه حوزه های مدیریتی قابلیت انعقاد چنین تفاهم نامه ها را دارند.
وی به انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه علم وصنعت اشاره کرد و گفت: امروز هم بنابر دعوت رئیس دانشگاه علم و صنعت تفاهم نامه ای در زمینه پسادکترا انعقاد شد.
ضرغام با بیان اینکه پسا دکترا به افرادی داده می شود که از دانشگاه های معتبر مدرک دکترای خود را دریافت کرده و هنوز در شغلی مشغول نشده اند اظهار داشت: با انعقاد این تفاهم نامه پروژه دانشجویان و پژوهشگران بررسی می شود و در صورت تائید فعالیت علمی آنها مورد حمایت یک تا دو ساله صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور قرار می گیرد.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با اشاره به اینکه انعقاد چنین تفاهم نامه هایی مزایای بسیاری برای پژوهشگران دربردارد گفت: با این تفاهم نامه و حمایتی که صندوق از این پژوهشگران می کنند از این پس این پژوهشگران می توانند بیشتر به فعالیت های پژوهشی بپردازند و به عنوان دستیار استاد فعالیت کنند و در مراکز علمی جذب شوند.
ضرغام در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی براینکه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور چه حمایتی از این پژوهشگران پسا دکترا می کند اظهارداشت : این پژوهشگران حقوق استادیار پایه یک دانشگاه را درصورتی که در مرکزی دیگر اشتغال نداشته باشند، دریافت می کنند و همچنین صندوق حمایت از پژوهشگران وفناوران هزینه خدمات آزمایشگاهی و مواد اولیه آزمایشگاه این پژوهشگران را تامین می کند.