تولید 21 هزار تن محصول گوجه و خیار در اندیمشک
گوجه و خیار گلخانه ای در شهرستان اندیمشک تولید شد
گوجه و خیار گلخانه ای در شهرستان اندیمشک تولید شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: این مقدار محصول گوجه فرنگی و خیار از سطح 650 هکتار مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
محمدجعفر آفرین سطح زیر کشت مزارع گوجه فرنگی را 350 هکتار و خیارگلخانه ای را 300 هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: پنج هزارتن از محصول خیار و گوجه فرنگی تولید اندیمشک از نوع محصول سالم و ارگانیک بوده که زیر نظر پنج ایستگاه کلینیک گیاه پزشکی تولید شد.
وی گفت: کشت محصول گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای موجب اشتغال دو هزارنفر در یک دوره دو ماهه شده است .
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک افزود محصول تولیدی به استان های غرب ، مرکزی و تهران
ارسال شده است.
وی بیان کرد:در شهرستان اندیمشک 49 محصول مختلف در سطح 56 هزار هکتارکشت می شود که از لحاظ تنوع کشت از شهرستان های رکورد دار خوزستان محسوب می شود.
سالانه 600 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در اندیمشک تولید می شود.