همکاری آمریکا و بلژیک در زمینه امنیت هسته ای گسترش می یابد
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک از واشنگتن، مدیر بخش ارتباطات راهبردی کاخ سفید اعلام کرد به دنبال حملات تروریستی بروکسل که دهها کشته و زخمی برجا گذاشت، آمریکا و بلژیک همکاری خود را در زمینه امنیت هسته ای گسترش می دهند.
مایلز کاگینز در حاشیه اجلاس امنیت هسته ای واشنگتن گفت باراک اوباما رئیس جمهور این کشور پیشنهادهای متعددی در زمینه گسترش همکاری دو کشور در بخش امنیت هسته ای مطرح کرده است و بلژیک نیز به این پیشنهادها پاسخی مثبت داده است و اکنون در حال افزایش تبادل اطلاعات در این زمینه هستیم.
وی خاطر نشان کرد کارشناسان آمریکایی در بخش امنیت هسته ای به نشست های دائمی خود با کارشناسان بلژیکی همچنان ادامه داده اند تا به تبادل اطلاعات در زمینه بهترین اقدامات در بخش تامین امنیت مواد هسته ای، مواد رادیولوژیکی و نیز تامین امنیت تاسیسات هسته ای بپردازند.
وی افزود اجلاس امنیت هسته ای واشنگتن زمینه ای را فراهم کرده است تا کشورهایی همچون آمریکا ، بلژیک و استرالیا که بهترین عملکرد را در زمینه هسته ای داشته اند به تبادل اطلاعات با کشورهایی بپردازند که فاقد زیرساخت ها و استانداردهای قانونی مورد نیاز برای دستیابی به مواد رادیولوژیکی هستند.
در بمبگذاری های 22 مارس که در فرودگاه بین المللی بروکسل و ایستگاه متروی این شهر روی داد 35 تن کشته و بیش از 300 نفر زخمی شدند.
گروه تروریستی داعش مسئولیت این حملات را به عهده گرفت.