تقویت گردشگری روستایی با ارائه تسهیلات یک میلیارد ریالی به متقاضیان
مدیرکل طبیعت گردی و بازرس ستاد هماهنگی خدمات سفر از ارائه تسهیلات یک میلیارد ریالی با نرخ 4 درصد به متقاضیان ساخت اقامتگاه های بوم گردی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، محمدعلی فیاضی افزود: ایجاد اقامتگاه های بوم گردی می تواند علاوه بر توسعه گردشگری روستایی، سبب تحول در ساختار و احیای صنایع دستی بومی و محلی روستاهای کشور شود.
وی با ارائه مصداق هایی از روستاهای بکر و زیبایی ایران، اظهار داشت: دو استان ایلام و کرمانشاه نمونه هایی از استان های ایران به واسطه دارا بودن روستاهای بکر و زیباست به نحوی که هم اکنون در استان کرمانشاه بیش از 2 هزار روستا وجود دارد.
فیاضی گفت: این دو استان جاذبه های طبیعی و بناهای تاریخی بسیاری دارد، علاوه بر آن تفاوت های فرهنگی و قومی، ساختار اجتماعی، پوشش و زبان، جذابیت های این استان را دوچندان می کند.
بازرس ستاد هماهنگی خدمات سفر افزود: استان ایلام به دلیل برخورداری از بافت سنتی و بکر روستایی و عشایری، یکی از مهمترین مناطق کشور برای توسعه گردشگری روستایی و ایجاد اقامتگاه های بوم گردی در کشور است؛ با این اوصاف از ظرفیت های این استان هنوز استفاده مطلوب نشده است.
وی ادامه داد: ستاد هماهنگی خدمات سفر به منظور توسعه گردشگری داخلی و ایجاد هماهنگی و انسجام در ارائه خدمات مناسب با همکاری مشارکت تمام دستگاه های مسئول توانسته جایگاه برجسته این دو استان را نشان داده و خلأهای موجود در حوزه گردشگری را پوشش دهد.
مدیرکل طبیعت گردی و بازرس ستاد هماهنگی خدمات سفر تاکید کرد: با توجه به شعار سال با عنوان « اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» که از سوی مقام معظم رهبری مطرح گردید، درنظر داریم با تبیین مزایای ایجاد اقامتگاه های بوم گردی، ضمن افزایش ظرفیت گردشگری در استان، بستر را برای توزیع ثروت و ایجاد زیرساخت های فرهنگی با هزینه بسیار اندک فراهم کنیم.