پخت سالانه 150 تن سمنو در شهرضا
اهالی شهرستان شهرضا در شب عید برای سفره های هفت سین 150 تن سمنو پختند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، یکی از آداب و رسوم مردم شهرضا پختن سمنو در شب عید برای سفره های هفت سین است.
امسال برای پخت 150تن سمنو 2 تن جوانه گندم و 4 تن آرد استفاده شد.
همه ساله در اواخر اسفند میهمانان زیادی از شهرهای مختلف به شهرضا می آیند و شاهد پخت سمنوی سنتی شهرضا هستند.
فردا صبح بعد از خواندن نماز، سمنو بین مردم توزیع می شود.
امروز در قهدریجان فلاورجان هم سمنو پخته شد.
برای پخت 15 دیگ سمنو 500 کیلو گرم جوانه گندم و 2 هزار کیلو آرد استفاده شد که قرار است این سمنو هم فرداصبح همزمان با روز اول فروردین بین 10 هزار نفر در امامزاده سید محمد قهدریجان توزیع شود.