فانی:
همه مناطق آموزش و پرورش کشور صاحب پژوهش سرا میشوند + فیلم
وزیر آموزش و پرورش ارتقای کیفیت آموزش و پرورش را از سیاستهای اصلی دولت دانست و گفت: همه مناطق آموزش و پرورش کشور دارای پژوهش سراهای دانش آموزی میشوند.
علی اصغر فانی در حاشیه بازدید از هشتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشآموزی مدرسه علامه حلی 3 تهران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه از راهبردهای آموزش و پرورش در دولت یازدهم ارتقای کیفیت آموزش و پرورش است گفت: ما دوران کمّی را پشت سر گذاشته ایم و آنچه باید مورد توجه قرار گیرد ارتقای کیفیت است.
وی با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش در قالب پژوهش سراهای دانش آموزی جشنواره های جابرین حیان را برای دانش آموزان ابتدایی و جشنواره نوجوان و جوان خوارزمی را در مقطع متوسطه و همچنین برگزاری المپیادهای دانش آموزی را در دستور کار دارد افزود: این جشنواره ها با هدف شناسایی استعدادهای دانش آموزان و رشد و توسعه آموزشی برگزار می شود.
فانی با بیان اینکه اکنون در سطح کشور حدود 500 پژوهش سرای دانش آموزی فعال است که استعدادهای اساسی دانش آموزان در این مراکز شناسایی و رشد پیدا می کند اضافه کرد: طبق هدف گذاری دولت یازدهم برای پژوهش سراهای دانش آموزی، قرار است هر منطقه آموزشی توسعه یافته و کمتر توسعه یافته حداقل دارای یک پژوهش سرا باشد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: حدود 720 منطقه آموزشی داریم که 520 منطقه آن پژوهش سرا دارد و امیدواریم در سالهای 95 تا 96 همه مناطق دارای پژوهش سراهای دانش آموزی بشوند و همگام برای توسعه ایران اسلامی کار کنند.
برپایی نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی علامه حلی با حضور وزیر آموزش و پرورش
هشتمین نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی مدرسه علامه حلی سه تهران برگزار شد.
این نمایشگاه سه روزه با تلاش معلمان و دانش آموزان این مدرسه برگزار شده است و دانش آموزان این مدرسه آخرین دستاوردهای علمی خود را در معرض دید قرار داده اند.
زیست شناسی، رباتیک، فیزیک، شیمی، نجوم، مکاترونیک، ریاضیات، رایانه و فیلمسازی اصلی ترین رشته های این جشنواره علمی برای کشف استعدادهای دانش آموزی است.
وزیر آموزش و پرورش در بازدید از این نمایشگاه با اعلام حمایت وزارت خانه از فعالیت های علمی ابراز امیدواری کرد: این جشنواره ها بتواند استعدادهای دانش آموزی را بیش از پیش شناسایی و فعال کند.
فانی، مسئله یابی، استخراج چرایی مسئله و چگونگی حل مسئله را از اصلی ترین محورهای این جشنواره دانست و گفت: این روش باعث شکوفایی استعدادها می شود و مورد توجه وزارت خانه است.