نمایشگاه عرضه کالا و خدمات در شهرستان نظرآباد استان البرز به مدت ده روز دایر شد.
به گزارش خبرگزای صداوسیما، رییس مجامع امور صنفی نظرآباد گفت: این نمایشگاه شامل 60غرفه با محصولاتی همچون آجیل و خشکبار،پوشاک ،مواد غذایی و لوازم خانگی با قیمت 10 تا 20 درصد کمتر از قیمت بازار به خریداران ارایه می کند.
مهدی مهرپویا افزود: از بیست و پنجم اسفند ماه نیز میوه شب عید در نمایشگاه عرضه خواهد شد.
مسئول انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان نیز در خصوص نظارت بر قیمتها نیز گفت: با انجام بازرسی های سرزده و مکرر نسبت به فروش درست محصولات در صورت مشاهده هر گونه کم فروشی،گرانفروشی و فروش کالای غیر استاندارد با متخلفان برابر قانون از طریق تعزیرات حکومتی برخورد میکنیم.
اصغر سیفی افزود: این نمایشگاه به مدت ده روزدر محل باشگاه فلق شهر نظرآباد از ساعت 9 صبح تا 21 شب آماده خرید عموم است.
---
قائم مقام سازمان جنگلهای کشور گفت: تربیت همیاران طبیعت، مهم ترین بخش ترویجی این سازمان برای حفاظت از عرصه های طبیعی است.
قائم مقام سازمان جنگلهای کشور در همایش تجلیل از همیاران برتر طبیعت گفت: همیاران طبیعت، سفیران حفاظت از منابع طبیعی کشور محسوب میشوند.
مدرسی گفت: اگر آموزشهای حوزه منابع طبیعی را از دانش آموزان شروع کینم، میتوانیم شاهد آثار آن در والدین نیز باشیم.
---
واکسیناسیون هزارو 700 راس اسب در56 مرکزپرورش ونگهداری اسب آغاز شد.
دکتررضا زمانی کارشناس مسئول مبارزه بابیماری های دامی استان البرز گفت : هرسال دامپزشکی استان در دو نوبت نسبت به تست مشمشه ویک نوبت واکسیناسون شاریون وکزاز دام ها اقدام می کند .
دکتررضازمانی افزود: خوشبختانه بااقدامات به موقع دامپزشکی استان درسال94 هیچ گونه ابتلای تک سم هابه بیماری مشمشه ازطریق تست های انجام شده شناسایی نشده است .
---
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز گفت: ایجاد ایستگاه های ثابت و سیار راهی برای کنترل دام های عبوری است.
فرضی در همایش مرتع داران استان گفت: در حال حاضر یک هزار675 خانوار بهره بدار مرتع در 38 سامانه عرفی (مرتع) به مساحت 376 هزار و 668 متر مربع در سطح استان حضور دارند.
وی دامهای عبوری از استان را مهمترین تهدید منابع طبیعی دانست و خاطر نشان کرد:
دام ها باید در یک زمان مشخصی به عرصه ها وارد و خارج شوند و این در حالیست که دامهای عبوری از استان زمان طولانی تری را در مراتع البرز سپری میکنند که باعث تخریب جدی منابع طبیعی می شود.
این جلسه با حضور مرتع داران، مجریان و بهره برداران شورا ها و دهیاران روستاها با توجه به مشکلات مرتع داران، مقابله با بیابان زایی و بیابان زدایی، تشویق مردم به انجام روش های صحیح و ارزشمند ارائه راه حل برای جلوگیری از فرسیش خاک، آگاه کردن مردم به آثار و عواقب بیابان زایی برگزار شد.