محسنیاژهای خبر داد:
حکم اعدام بابک زنجانی صادر شد
سخنگوی قوه قضاییه از صدور حکم اعدام برای سه متهم پرونده موسوم به فساد نفتی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژه ای در نشست خبری افزود: حکم بابک زنجانی و دو متهم دیگر پرونده نفتی در دادگاه بدوی صادر شده است.
وی گفت: حکم بابک زنجانی و دو متهم دیگر که در این پرونده محاکمه شده بودند در دادگاه بدوی صادر شد که قاضی پرونده این متهم را مفسد فی الارض تشخیص داد.
اژه ای ادامه داد: قاضی پرونده علاوه بر حکم اعدام، متهمان را به رد مال به شاکی ( شرکت ملی نفت ملی ایران) و جزای نقدی معادل یک چهارم پولشویی محکوم کرد.
206 پرونده تخلفات انتخاباتی
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر خرید و فروش رای در انتخابات و تشکیل پرونده های تخلفات انتخاباتی افزود : اخرین اخبار از پرونده های تخلفات انتخاباتی را چند لحظه پیش گرفتیم که به استثنای پنج استان کشور که هنوز خبر تکمیلی شان را نداده اند، تاکنون 206 پرونده در این زمینه تشکیل شده است .
وی آمار اعلام شده تخلفات انتخاباتی را کمتر از سال های گذشته دانست و افزود: برخی از پرونده ها منشا انتخاباتی داشته اند ولی ممکن است نزاع طرفداران نامزدها بوده باشد.
محسنی اژه ای در مورد خریدن رای در زمان انتخابات نیز گفت : بحث تخلفات در زمینه خریدن رای به مراجع نظارتی ارسال می شود و در نهایت سه مورد در گزارش ها به عنوان خرید رای اعلام شده است ولی باید منتظر گزارش مراجع نظارتی در این زمینه باشیم.
توضیحات محسنی اژه ای درباره پرونده 100 میلیونی مرتبط با نوبخت
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای در نود و سومین نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دو تن از نمایندگان مجلس قبل از انتخابات اعلام کردند مبلغی بالغ بر 100 میلیون تومان به آقای نوبخت داده اند، افزود: چنین چیزی صحت ندارد و این پول به حزبی که آقای نوبخت پیش از انتخابات در آن فعال بوده مربوط است .
وی گفت: این پرونده مربوط به زمان حال نیست بلکه در همان زمان دادگاه به آن رسیدگی و مختومه شده است.
معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: بر اساس اسناد موجود این 100 میلیون تومان از سوی فردی به حزب متبوع آقای نوبخت داده شده است و معمولا افرادی به احزاب کمک مالی می کنند.
محسنی اژه ای : تخلفات انتخاباتی از سوی مجاری رسمی پیگیری می شود
معاون اول قوه قضائیه گفت: در صورتی که تخلفات انتخاباتی محرز شود مجاری رسمی پیگیری می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در ادامه نود و سومین نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه امروز در مجلس اعلام شده که در ایام انتخابات برخی فرمانداران از امکانات دولتی به نفع کاندیدای جناح خود برای تبلیغ استفاده کرده اند آیا قوه قضائیه به این مساله ورود می کند؟ افزود: اگر تخلفی صورت گرفته باشد از طریق مجاری رسمی و دستگاههای نظارتی و قوه قضائیه پیگیری می شود.
وی ادامه داد: بارها گفته ام و باز هم خواهش می کنم علیه فرد یا نهاد رسمی که خودش حضور ندارد صحبت نکنید، بنده از آنچه در مجلس گفتید اطلاعی ندارم.
محسنی اژه ای: پایان دادگاه متهمان پرونده ارزی
سخنگوی قوه قضائیه گفت: محاکمه متهمان پرونده ارزی پایان یافته است و به زودی حکمشان صادر میشود.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای در نود و سومین نشست خبری افزود: پرونده ارزی معروف به روزچنگها محاکمه شان پایان یافته است و به زودی حکمشان صادر می شود و آنچه بر اساس کارشناسی و بر اساس حسابرسی ها انجام شده است،181 میلیارد تومان درآمد نامشروع کسب کردند .
محسنی اژهای گفت: در این پرونده 10 نفر متهم محاکمه شدند که حکمشان به زودی صادر می شود که از این 10 نفر شش نفر حضوری و به همراه وکلایشان محاکمه شدند و چهار نفر نیز چون فراری بودند به صورت غیابی محاکمه شدند و حکمشان نیز به صورت غیابی صادر شده است.
محسنی اژه ای : مبلغ دیه سال 95 تعیین شد
سخنگوی قوه قضائیه گفت: مبلغ دیه سال 95 بعد از بررسی های میدانی تعیین شد.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای در نشست خبری افزود: بر اساس قانون، قوه قضائیه موظف است هر سال قیمت دیه را بررسی و برای سال بعد اعلام کند که با بررسی هایی که از مدتها قبل صورت گرفت و در جلسه مسئولان عالی قضایی مطرح شد بنابراین با در نظر گرفتن بررسی های میدانی و تورم مبلغ دیه سال 95 ، 190 میلیون تومان در ماه های غیرحرام تعیین شد.
وی ادامه : طبیعی است در ماه های حرام یک سوم به آن اضافه می شود.
محسنی اژه ای : تخلفات انتخاباتی از سوی مجاری رسمی پیگیری می شود
معاون اول قوه قضائیه گفت: در صورتی که تخلفات انتخاباتی محرز شود مجاری رسمی پیگیری می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در ادامه نود و سومین نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه امروز در مجلس اعلام شده که در ایام انتخابات برخی فرمانداران از امکانات دولتی به نفع کاندیدای جناح خود برای تبلیغ استفاده کرده اند آیا قوه قضائیه به این مساله ورود می کند؟ افزود: اگر تخلفی صورت گرفته باشد از طریق مجاری رسمی و دستگاههای نظارتی و قوه قضائیه پیگیری می شود.
وی ادامه داد: بارها گفته ام و باز هم خواهش می کنم علیه فرد یا نهاد رسمی که خودش حضور ندارد صحبت نکنید، بنده از آنچه در مجلس گفتید اطلاعی ندارم.
محسنی اژه ای: شکایت دادستان زاهدان از خانم مولاوردی
سخنگوی قوه قضائیه گفت: دادستان زاهدان شکایتی علیه خانم مولاوردی تقدیم دادسرا کرده است که رسیدگی می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا دادستان زاهدان علیه اظهارات خانم مولاوردی در بحث اعدام اهالی یک روستا به جرم مواد مخدر ، شکایت کرده است؟ افزود: چنین ادعایی ظاهراً از طرف خانم مولاوردی نقل قول شده که البته این ادعاها را مقام قضایی زاهدان تکذیب کرده و در همین خصوص دادستان زاهدان شکایتی تقدیم دادسرا کرده است.
وی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضع پرونده 12 هزار میلیاردی گفت: صرف نظر از مبلغ این پرونده، این پرونده در آستانه صدور کیفرخواست است.
محسنی اژه ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به نامه 4 نماینده مجلس به رئیس جمهور درخصوص رانت خواری در نزدیکان دولت و موضوع سیروس ناصری آیا گزارشی در این خصوص به دستگاه قضایی رسیده و آیا دولت از این 4 نماینده شکایت کرده است؟ افزود: در اینکه نمایندگان رونوشتی از اظهارات خود را به دستگاه قضایی داده اند یا خیر؟ خبر ندارم و درباره اینکه این مطالب صحت دارد یا نه؟ اظهارنظر نمی کنم و باید مستندات را دید.
وی گفت: البته از طرف دولت از برخی افراد و نمایندگان مجلس شکایت شده است اما نمی دانم موضوع مربوط به این نامه بوده یا نه؟
محسنی اژهای: تعیین مجازاتهای جایگزین حبس در دست بررسی است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: روند مجازاتهای جایگزین حبس و ابزارهای نظارتی آن در دست بررسی است.
محسنی اژهای در ادامه نشست خبری به پرسش یکی از خبرنگاران درباره مجازاتهای جایگزین حبس و ابزارهای نظارتی آن پاسخ داد.
وی گفت: در حال حاضر موضوع مجازاتهای جایگزین حبس در دست بررسی بیشتر است چرا که باید ابزارهای نظارتی آن برای هر چه بهتر اجرا شدن این قانون احصا شود.
محسنی اژه ای درباره تدابیر دستگاه قضا گفت: مجازاتهای جایگزین حبس دو بخش دارد؛ بخشی از آن نیازمند زمینه سازی است یعنی باید بسترهای اجرایی شدن قانون فراهم شود.
معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: براساس این قانون دستگاههایی مثل شهرداریها و برخی مراکز عمومی و دولتی می توانند متهم را برای کار کردن بپذیرند .
وی ادامه داد: بخش دیگر به آمادگی این مراکز بر می گردد مثلا متهم را در طول روز،هفته و یا ماه بپذیرند.
محسنی اژه ای تصریح کرد: در برخی موارد مجازات جایگزین حبس موجب محرومیتهایی می شود که چه بسا به نفع متهم نباشد مثلا فردی راننده است اگر بخواهند گواهینامه اش را باطل کنند نمی تواند رانندگی کند و حال آنکه شغل اصلی وی رانندگی است؛ حالا بگویند ما تو را حبس نمی کنیم و جزای نقدی هم نمی گیریم ولی گواهینامه ات را ضبط می کنیم این فرد در هیچ شرایط دیگری نمی تواند کار کند .
معاون اول قوه قضائیه افزود: در چنین شرایطی مشکلات با نظارت حل نمی شود بلکه لازم است هماهنگی های زیرساختی صورت گیرد.
وی ادامه داد: بخش دیگری از مجازاتهای جایگزین حبس به این مساله برمی گردد که برخی افراد در محل سکونت خودشان امکان اشتغال و طی کردن دوران محکومیت را ندارند و ممکن است این شرایط در شهر همجوار فراهم باشد که در چنین شرایطی نظارتها دشوارتر می شود.
سخنگوی قوه قضائیه درباره جزای نقدی گفت: گاهی وقتها پس از تعیین جزای نقدی فرد متهم توانایی پرداخت ندارد اما جایی قاضی می گوید یکسال حبس یا 10 میلیون تومان جزای نقدی که متهم قبول می کند که جزای نقدی بدهد و حبس نکشد.
محسنی اژه ای تاکید کرد: اهتمام دستگاه قضا و سیاست ما این است که تعداد زندانیها کاهش یابد و سعی می کنیم مجازاتهایی جایگزین حبس داشته باشیم تا درباره برخی متهمان اعمال شود.
معاون اول قوه قضائیه گفت: افرادی هستند که شرارت می کنند و حتما باید به زندان بروند.
محسنی اژه ای : آخرین وضع پرونده حمله به سفارت عربستان
سخنگوی قوه قضائیه درباره آخرین وضع پرونده حمله به سفارت عربستان و آزادی برخی از متهمان اصلی گفت: حدود 4 نفر از دستگیرشدگان در دادسرای ویژه روحانیت هستند.
محسنی اژه ای در نشست خبری افزود: قرار بود پیش از این جلسه، درباره آزادی این افراد اطلاعاتی به دست من برسد که تا قبل از جلسه از دادسرای ویژه روحانیت پاسخی دریافت نکرده ایم که آیا این افراد آزاد شده اند یا خیر؟
وی گفت: افرادی نیز در رابطه با این پرونده در دادسرای تهران بودند که به غیر از دو نفر، دیگر افراد تا روز دادگاه با قرار مناسب آزاد شدند.
درباره مخدر های صوتی پرونده ی نداشتیم
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی بر شایع شدن مصرف مخدرهای صوتی و اشاعه موسیقی های اعتیاد آور در برخی از سایت ها با اشاره به گفته کارشناسان افزود: کارشناسان معتقدند مخدر صوتی نداریم یا حداقل در ایران با آن مواجه نشده ایم.
محسنی اژه ای گفت: شاید برخی اصوات مضر باشند اما تا الان در این خصوص پرونده ای نداشتیم و کارشناسان موسیقی با این خصوصیت به ما اعلام نکرده اند.
برای دادسرای احراز نشده که زنجانی بتواند بدهی خود را پرداخت کند
سخنگوی قوه قضائیه گفت: تاکنون برای بانک مرکزی، دادسرا و دادگاه احراز نشد که بابک زنجانی بتواند بدهی (این پول) خود را پرداخت کند.
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید وکیل بابک زنجانی اعلام کرده بانک معرفی شده از دریافت پول موکلش خودداری می کند که محسنی اژه ای در پاسخ گفت : این چنین چیزی صحت ندارد به ویژه که در زمان رسیدگی به این پرونده در مرحله دادسرا و چه در مرحله رسیدگی در بخش دادگاه فرصت ها به متهم داده شد که این پول را ( بدهی به شرکت نفت) بازگرداند. اما تاکنون احراز نشده است که وی بتواند بدهی را پرداخت کند.
وی افزود: البته اکنون نیز دیر نشده است و اگر بتواند این بدهی را پس دهد و اقدام کند به ویژه که به وی اعلام شد اگر بتواند بدهی خود را تصفیه کند تخفیفی در مجازات داده می شود .
محسنی اژه ای همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید با صدور حکم اعدام تکلیف بدهی بابک زنجانی چه می شود ؟ گفت : از ابتدای تشکیل پرونده تلاش شد که اموال وی در داخل و خارج شناسایی شود که اموال وی نگهداری و کارشناسی شد .
وی ادامه داد : به ویژه که متهم پرونده وکالت هم داده است که با شناسایی اموال شرکت نفت می تواند عین اموال شناسایی شده را بردارد و یا اینکه آن را بفروشد و بدهی خود را دریافت کند.
محسنی اژه ای گفت : البته اگر کسری داشته باشد، که مسلما دارد برای شناسایی، دیگر اموالی که وی در داخل و خارج دارد باید شناسایی شود و در واقع همان کاری که درباره دیگر متهمان بدهکار اقدام می شود درباره وی نیز همان اقدام صورت می گیرد.
سخنگوی قوه قضائیه در ادامه در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید آیا حکم بابک زنجانی به متهمان ابلاغ شده است یا خیر ؟ گفت : قاعدتا دادگاه باید حکم را بعد از صدور ابلاغ کرده باشد اما درباره میزان بدهی اش همان چیزی است که قبلا اعلام شده و اگر در این مدت چیزی از اموالش وصول شده مسلما از مبلغ بدهی اش کسر می شود .
در پرونده ثامن الحجج 147 هزار نفر پول خود را گرفته اند
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در پرونده ثامن الحجج، تاکنون 147 هزار نفر پول خود را گرفته اند. حجت الاسلام محسنی اژه ای در نشست خبری افزود: در پرونده موسسه و یا به تعبیری شرکت اعتباری ثامن الحجج تاکنون 147 هزار نفر از کسانی که سپرده گذاری داشتند پول خود را گرفته اند.
وی افزود: در مجموع پولی که از سپرده گذاران دریافت شده 380 میلیارد تومان است که قبلا مبالغی در حد 3 میلیون ، 5 میلیون ، 10 میلیون از پول سپرده گذاران پرداخت شده بود و اکنون تا 20 میلیون تومان از کسانی که سپرده گذاری داشتند به آنها پرداخت خواهد شد که البته این مبلغ بالاتر نیز می رود.
محسنی اژه ای ادامه داد: امیدواریم با تلاش بانک مرکزی و و دادستانی همه سپرده گذاران به پول خود برسند.
وی گفت: همچنین قاتلان شهردار سابق مهاباد شناسایی و دستگیر شدند و در تحقیقات مشخص شد قتل وی شخصی و خانوادگی بوده و اکنون نیز متهمان در بازداشت هستند.
چندین کشف مواد مخدر به صورت عمده در سه ماه گذشته
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در سه ماه گذشته مواردی از کشف مواد مخدر به صورت عمده داشتیم که به پرونده متهمان در این خصوص رسیدگی خواهد شد.
محسنی اژه ای به چند نمونه از این پروندهها اشاره کرد و گفت: 7 دی ماه امسال در کرج 1300 کیلو تریاک، مرفین و حشیش از یک محموله کشف شد و چند قاچاقچی در این خصوص دستگیر شدند.
وی ادامه داد: همچنین 28 دی امسال نیز در جاسک 1929 کیلو تریاک در یک محموله کشف و ضبط شده است.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: در 28 بهمن امسال نیز 275 کیلو هروئین در شهرستان بم از یک بار میوه کشف و ضبط شده و قاچاقچیان و عوامل نیز دستگیر شدند.
محسنی اژه ای گفت: در منطقه رودبار جنوب نیز روز گذشته هزار و 345 کیلو تریاک در یک محموله کشف و ضبط شده است.
بزودی حکم 46 نفر از متهمان پرونده سه هزار میلیادی صادر می شود
سخنگوی قوه قضائیه گفت: رسیدگی به پرونده 46 نفر از متهمان پرونده 3 هزار میلیاردی به اتمام رسیده است .
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری درباره رسیدگی به دیگر متهمان پرونده فساد سه هزار میلیاردی افزود: برای 46 نفر از متهمان این پرونده پیش از این کیفرخواست صادر شده بود که پرونده آنها به دادگاه ارسال شد .
وی ادامه داد : متهمان این پرونده عمدتا از بانک صادرات اعم از مدیرعامل سابق بانک صادرات و برخی از کارمندان هستند که دادگاه رسیدگی به پرونده این افراد به اتمام رسیده و ختم رسیدگی به این پرونده اعلام شده است که ظرف این هفته یا هفته آینده حکم شان صادر خواهد شد.
سخنگوی قوه قضاییه همچینن در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره پرونده فساد 12هزار میلیاردی کرمان گفت : این پرونده در آستانه صدور کیفرخواست است و به زودی کیفرخواست آن صادر می شود.
محسنی اژه ای درباره قاچاق میوه در شب عید که سئوال خبرنگار دیگری بود، گفت : ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز زیر نظر دولت فعالیت می کند و بخشی نیز مربوط به کنترل بازار است که تعزیرات حکومتی بر آن نظارت دارد و زیر نظر وزارت دادگستری است که به نحوی زیر نظر دولت است.
وی افزود : البته این به آن معنی نیست که قوه قضائیه فارغ از موضوع باشد بلکه اگر چنانچه قوه قضائیه نیز از قاچاق عمده کالا اطلاع پیدا کند، پیگیری و برخورد می کند.
سخنگوی قوه قضاییه گفت : از دادستانها می خواهم کمک کنند تا ستاد مبارزه با قاچاق و تعزیرات حکومتی بتوانند بهتر انجام وظیفه کنند.
وی افزود : مواردی هم که به خصوص در شب عید مشاهده می شود، برخورد از سوی مدعی العموم صورت گیرد.
در پرونده خاوری اقدامی صورت نگرفته است
سخنگوی قوه قضاییه گفت: تاکنون در پرونده خاوری اقدامی صورت نگرفته و روزنه امیدی برای بازگرداندن وجود ندارد .
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای درباره آخرین وضعیت پرونده خاوری که سوال خبرنگاری بود، افزود: پرونده آقای خاوری دنبال می شود اما روزنه ای برای تحویل وی وجود ندارد.
وی گفت: پلیس بین الملل موضوع را دنبال می کند اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.
محسنی اژه ای درباره پرونده سعید مرتضوی نیز افزود : در این پرونده چیز جدیدی وجود ندارد.
سخنگوی قوه قضائیه درباره پرونده آقای بقایی نیز گفت : خود بقایی آزاد شده اما پرونده در حال تکمیل تحقیقات است.
وی افزود: در این پرونده چون هم سیستم اطلاعاتی و هم بازپرس کار می کردند گزارش نهایی سیستم اطلاعاتی داده شده است و بازپرس باید با توجه به تحقیقات اقدام برای مرحله بعدی انجام دهد.
محسنی اژه ای درباره اعدام دیگر متهمان پرونده سه هزار میلیاردی که به اعدام محکوم شده اند نیز گفت: سه متهم اعدامی درخواست اعاده دادرسی کرده اند.
پرونده نفتی، متهمان دیگری دارد
سخنگوی قوه قضائیه گفت: پرونده نفتی، متهمان دیگری دارد که به محض تکمیل شدن به دادگاه ارسال می شود .
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری پرسید فاز دوم رسیدگی به پرونده متهم نفتی چه زمانی شروع می شود؟ گفت : این پرونده متهمان زیادی دارد و از افراد زیادی نیز به عنوان مطلع سئوال شده است.
وی افزود: پرونده هر کدام از متهمان بعد از تکمیل، برای رسیدگی به دادگاه می رود.
محسنی اژه ای ادامه داد : در این خصوص نمی توان تاریخ تعیین کرد اما این پرونده متهمان دیگری دارد که به دادگاه می آیند و پرونده راکد نیست.
خبرنگاری درباره آخرین وضع پرونده طاهری سرکرده عرفان حلقه پرسید که اژه ای در پاسخ گفت : حکم اعدام وی مورد نقض قرار گرفت و به دادگاه برگشت.
وی افزود: تغییری در وضعیت وی حاصل نشده و همان چیزی است که سابق بوده است.
سخنگوی قوه قضائیه درباره فیلترینگ هوشمند شبکه های اجتماعی و اعتبار 100 میلیاردی و بازداشت برخی افراد در این خصوص گفت : درباره اینکه چرا فیلترینگ انجام نشده، از وزیر یا دبیرخانه کارگروه مربوطه بپرسید.
وی افزود : درباره بازداشت کسانی که در فضای مجازی جرم مرتکب شوند ، مانند فضای حقیقی رفتار می شود .
محسنی اژه ای به مردم توصیه می کنیم از شبکه های مجازی استفاده بهینه داشته باشند، گفت: مدتی پیش 8 نفر در این خصوص دستگیر شدند که برخی نیز جرایم سنگین اشاعه فحشا و ترویج فساد و اقدام علیه اعراض مردم دارند که در صورت اثبات دارای مجازاتهای سنگینی است.
وی با بیان اینکه هنوز این پرونده ها به دادگاه نرفته است، افزود : این افراد بازداشت شده اند ولی بعدا با قرار آزاد شدند ، برخی نیز توجیه شدند و گفتند ندانسته وارد شبکه شده اند.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: دو دیدگاه در این خصوص در کارگروه مربوطه وجود دارد ، یک دیدگاه می گوید باید کار را رها کنیم چون صد در صد نمی توانیم جلوی آن را بگیریم که از نظر شخصی من این کار بسیار غلط است.
وی افزود : ما می توانیم و اگر نتوانستیم صد در صد جلوگیری کنیم 80 درصد 70 درصد ، هر مقداری که می توانیم جلوگیری کنیم.
محسنی اژه ای گفت : باید زیرساختها بومی و مردم توجیه شوند و جایی هم که لازم است فیلتر و مسدودسازی انجام گیرد.
دوم اينكه فك نكنم كسي باور كنه اين سه تا رو إعدام كنن و كلي از پول ايران بلوكه شه لطفا مطالعه داشته باشين ٣هزار ميليارد برابر ٣اعدام هست عايا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اين نظر شخصي بنده هست
رو آب میریزه
بعدش تعجب من اینه که خیلی از دوستان میگن نباید اعدامش کنن چون یه نابغه اقتصادیه و ازش در راستای رشد اقتصاد کمک بگیرن باید بگم که اولا خیلی از ما هم اگه همچین روابطی میداشتیم میتونستیم به این ثروت و جایگاه برسیم دوما تو کدوم عرصه حکومت از نوابغ استفاده کرده که این دومیش باشه
تشکر
به اميد رهايي از اعدام
اگه جزای بابک زنجانی اعدامه پس آقای خاوری که از بستگان ...... و آقای مرتﺽوی چه حکمی دارند؟
ریگی رو با اون همه حمایت خارجی به کشور آوردید، اونوقت خاوری رو نمیتونید برگردونید
پس چرا نفت رو به ما نمیدن که بفروشیم؟؟؟!!!!
...
برن خودشونو درست کنند
بعد واقعا زشت و شرم اور و باور نکردنیه. شماها دیگه چرا اصلا نباید به این حرفها و موضوعات اهمیت داد و از اونا صحبت کرد . مثلا کسی بگه ماشین هم یک موجود زنده است یا ماه خورشید مریخ . بابک زنجانی اگه زرنگ باشه خیلی ها از کله گنده ها رو هم با خودش میکشه پایین. یا پولها رو میخواد بخوره یا داستان یه چیز دیگس.
به نحوه فعالیت نظام و دولت بر می گردد
فقط کاش آقای اژه ای اجازه این را داشت که مسئولین اصلی این کار نیز به اعدام محکوم می کرد
.. اونایی ک پشتشون یه عده گردن کلفت سیاسی هست اختلاس میکنن 10 برابر این پس چرا حکم اعدام برا اونا صادر نمیشه بابک زنجانی ام چون شخص سیاسی حمایتش نمیکنه خیلی راحت حکم اعدام صادر میکنن اما ...
حتی صدای اون اختلاسای چندین برابر اینو درنمیارن
کاربرای محترم من 8ماه حقوق نگرفتم ازشرکت شب عیدی. این آقاباپول مابیچاری ها کشتی وهواپیماو... میخرده این حقه باید همه رو پیدا کنندپول هارو بگیرن بعد اعدام کنند(لطفاثبت شود)
البته صدور حکم اعدام هم از ان جهت خوب است که بابک زنجانی بترسد و حشت کند و منابع مالی خود در خارج را لو دهد و زودتر برای باز گرداندن پول ها اقدام کند. البته من سر رشته ای از علوم قضا ندارم و نمی دانم بواقع حد مجازات زنجانی نسبت به جرم های کلان اقتصادی او چه می باشد.
هنر حکم اعدام آقازاده هائی با جرم های ده برابری است که کسی حتی این قاضی محترم جرأت آوردن نام اعدام را هم برای آنها که ندارد هیچ ، حتی سران با جسارت و قلدری از جرم آقازاده هایشان در مقابل نظام قد علم می کنند و اعتراض اساسی ضد نظام می کنند و کسی را یارای تقابل نیست. پس این حکم در این فضا برای یک تاجر به بهانه فسادهیچ افتخاری نیست؛
به عنوان نمونه :
http://www.iribnews.ir/NewsBody.aspx?ID=105139
----
http://www.iribnews.ir/fa/news/1024525/
یه اختلاس کننده کمتر ، حقشه
محکوم به پرداخت 18658 میلیارد تومان پول هم شده