جلال پور گفت: کشور به بسیج عمومی برای تغییر ریل اقتصادی نیاز دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن جلال پور در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران افزود: اگر ساختار اقتصادی اصلاح نشود ، هزینه های زیادی از جمله رشد لشگر بیکاران متوجه ما خواهد شد.
وی گفت : اگرچه در سال 94 دستاوردهای مهمی از جمله رفع تحریم و ایجاد فضای روانی مثبت در اقتصاد به وقوع پیوست و موجب شد ایران به مقصد هیئت های تجاری دنیا تبدیل شود اما مشکلات اصلی اقتصاد ایران همچنان پا برجاست و بروز و ظهور آن آسیب هایی را بر پیکره تولید کشور وارد کرده است.
جلال پور گفت: رکود در اقتصاد و عدم دستیابی به رشد معقول همچنان پابرجاست و محدودیت تامین سرمایه برای وصول به رشد 8 درصدی وجود دارد.
وی گفت: برای رسیدن به این میزان رشد ایران نیاز 150 تا 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری دارد اما باید توجه کرد که زمان جذب سرمایه ، تدریجی، کند و محتاج تحولات بنیادین در حاکمیت اقتصادی کشور از جمله کوچک شدن دولت، توانمند شدن بخش خصوصی، رقابت پذیر شدن اقتصاد، کم شدن فساد و بهبود فضای کسب و کار است.
رئیس اتاق ایران با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی باید سرلوحه کار ما در رویه های اقتصادی قرار گیرد ، گفت : باید با توجه به توان داخلی ، تولید صادرت گرا و اقتصاد مردمی ؛ اقتصاد خود را از درون مقاوم کنیم.
جلال پور با بیان اینکه برای نیل به رشد و شکوفایی اقتصادی، بخش خصوصی دو مطالبه از دولت دارد ، گفت : نخست اینکه مدل پسابرجام آیا همان مدل 80 ساله و تعریف چند طرح بزرگ توسط شرکتهای دولتی است یا امکانات محدود کشور صرف رقابتی کردن اقتصاد می شود.
وی افزود : دومین مطالبه اتاق تعیین ظرفیتها و امکان سرمایه گذاری در ایران است به عبارتی در دهههای اخیر در همه موضوعات و همه جا سرمایهگذاری کردیم اما تقریبا در هیچ جا قدرت رقابتی مطلوب نداریم و اینکه در کجاها سرمایه گذاری شود یا نشود هنوز تعیین تکلیف نکردیم.
جلال پور گفت: سال 95 باید اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود قرار دهیم و برای حرکت به سوی رتبه زیر 50 کسب و کار، کوچک کردن دولت و شدت عمل دادن به مبارزه با فساد برنامه داشته باشیم ضمن اینکه استانداردهای دادرسی و شفاف سازی فضای اقتصادی و همچنین نهادینه کردن اقتصاد رقابتی در کشور باید مد نظر قرار گیرد.