عربستان مجری طرح های رژیم صهیونیستی در منطقه
قرار دادن نام حزب الله در فهرست گروههای تروریستی ناشی از هماهنگی محور سعودی / صهیونیستی در منطقه پس از تقویت محور مقاومت در سوریه است .
با گذشت سه روز از اقدام عربستان وهم پیمانانش در شورای همکاری خلیج فارس در قرار دادن نام حزب الله در فهرست گروههای تروریستی اخباری از سرزمین های اشغالی فلسطین منتشر می شود که چرایی این اقدام را روشن می کند .
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا وسیما ، سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در گزارشی جدید اعلام کرد جنگ در سوریه به حزب الله کمک کرد تا به یک ارتش نظامی تبدیل شود واین جنبش در جنگ سوریه توانایی استقلال در زمینه های حیاتی نظیر جنگ با نیروهای ویژه، استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین، هواپیماهای جنگی و حتی مدیریت جنگ به عنوان یک ارتش در سطح متوسط را به دست آورد.
در گزارش موساد آمده است که حزب الله 45 هزار جنگجو دارد که 21 هزار نفر از آنها نظامی هستند و بیش از 100 هزار موشک دارد که چند هزار از آنها موشک های میان برد و دور برد هستند .
در این گزارش که در رسانه های رژیم صهیونیستی منتشر شد ، آمده است ارتش اسرائیل در برابر یک چالش بی سابقه قرار دارد که تل آویو را مجبور می کند از اوضاع کنونی محافظت کند و جنگ احتمالی را تا حد امکان دور کند.
روزنامه معاریو در این گزارش آورده است: حزب الله در حمله نخست به اسرائیل این قدرت را دارد که در یک روز تل آیو را با هزاران موشک و راکت گلوله باران کند و به موازات آن نیروهای هجومی خود را اعزام کند تا شهرک های مجاور در نزدیکی منطقه الجلیل را آزاد کنند یا بر ارودگاههای ارتش اسرائیل تسلط یابند.
به این نگرانی های اسراییل باید افزود که پیروی های محور مقاومت در سوریه علیه گروههای ترویستی و تکفیری مورد حمایت عربستان وهم پیمانانش ، رژیم صهیونیستی را در وضعیتی قرار داده است که از جبهه جنوبی یا مرزهای جولان نیز احساس تهدید کند .
پس از دستاوردهای میدانی ارتش سوریه و محور مقاومت علیه گروههای تروریستی در حلب ، یوفال اشتاینتس وزیر امور امنیتی رژیم صهیونیستی نیز در باره پیروزیهای محور مقاومت در منطقه حلب و شمال سوریه هشدار داد و گفت تحولات میدانی اخیر سبب نگرانی تل آویو می شود و آن هم به علت خطر شدیدی که در دراز مدت برای این رژیم دارد.
اشتاینتس عضو کابینه کوچک سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی گفته است، این خطر به حضور نظامی و امنیتی ایران در سوریه مرتبط است زیرا امکان دارد پس از پیروزیهای ارتش سوریه از شمال به جنوب سوریه ، حضور نظامی و امنیتی ایران بسوی مرزهای شمال اسرائیل و بلندیهای جولان گسترش یابد.
در کنار اذعان رژیم صهیونیستی به تقویت حزب الله ، اتفاق دیگری که در ماههای اخیر در سوریه رخ داده این است که گروههای تروریستی وتکفیری که به نیابت از عربستان در سوریه در حال جنگ هستند متحمل شکست های سنگینی شده اند که با در کنار هم قرار دادن این دو اتفاق می توان ارزیابی کرد که اقدام عربستان وهم پیمانانش در قرار دادن نام حزب الله در فهرست گروههای تروریستی ناشی از هماهنگی با تل آویو و ایجاد فتنه برای حفظ امنیت اسرائیل و سرپوش گذاشتن بر شکست های عربستان در منطقه است .
همگرایی سعود /صهیونیستی این روزها به سمت آشکار شدن می رود و گزارش های موثقی هم از دیدارهای مقامات آل سعود باسران رژیم صهیونیستی منتشرشده است .
روزنامه المنار فلسطین اخیرا به نقل از یک دیپلمات غربی فاش کرد عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان به همراه رئیس سرویس اطلاعاتی این کشور به فلسطین اشغالی سفر کرده و با مقام هایی امنیتی رژیم اسرائیل و همچنین مقام هایی در وزارت امور خارجه و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفت و گو کرده است.
بنا به گفته این منبع وزیر امور خارجه عربستان در دیدار با نتانیاهو درباره خطر ایران و همچنین پیروزی های ارتش سوریه، تقویت روابط بین تل آویو و خاندان حاکم سعودی و نقش آفرینی اسرائیل در چارچوب اقدام ائتلاف عربی برای ورود به منطقه جنوبی سوریه گفت و گو کرده است .
خبرگزاری اسپوتنیک نیز با انعکاس این خبر اعلام کرده است پیامی که از عملیات عربستان و اسرائیل برملا شده است احتمالا عملیاتی خطرناک علیه سوریه و لبنان باشد که این تصمیمات در دیدارهای این مقام عربستانی با مسئولان اسرائیلی و رئیس دستگاه موساد گرفته شده است
علاه بر این ، مرکز تحقیقات امنیت ملی دانشگاه تل آویو نیز روز شنبه جزئیات جدیدی را درباره چگونگی روابط رژیم های صهیونیستی و سعودی منتشر کرد؛ روابطی که هماهنگی طرح های سعودی /صهیونیستی را در منطقه بیش از پیش آشکار می سازد.
در گزارش این مرکز آمده است عربستان و اسراییل درباره مسایل مختلفی از جمله مسایل مربوط به ایران به طور مستمر و سری در حال ارتباط و رایزنی هستند. همچنین شرکت های اسراییلی به کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس مشاوره های امنیتی می دهد. شرکت های اسراییلی در زمینه آموزش نیروهای ویژه و مجهز کردن آنان به سامانه های فناوری های پیشرفته نیز به این کشورها کمک می کند. همچنین بین مقامات بلندپایه دو طرف سعودی و اسراییلی دیدارهای محرمانه و مستمری وجود دارد.
بر اساس این گزارش ، اسراییل سیاست صادرات سلاح به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس را تسهیل کرده و از آزادی کاملی در فروش محصولات و تولیداتش به این کشورها برخوردار است؛ مشروط بر اینکه روی آنها «ساخت اسراییل» درج نشود چرا که
افکار عمومی عربی عادی سازی روابط با رژیم اسراییل را رد می کند و آن را نمی پذیرد.
---------------------
بررسی و تحلیل / رضا محمدمراد