اهدای جایزه ملی شهید دکتر رهنمون
چهارمین جایزه ملی شهید رهنمون در آبادان به خانواده هشت شهید فعال حوزه پزشکی اهدا شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در مراسم اعطای جایزه ملی شهید دکتر رهنمون ، از هشت خانواده شهید جامعه پزشکی شامل سه پزشک شهید ، 2 دانشجوی پزشکی شهید ، 2 امدادگر ، پرستار و بهیار شهید و یک فرمانده بهداری شهید تجلیل شد .
آیین اهدا جایزه ملی شهید دکتر رهنمون با حضور هزار نخبه حوزه پزشکی در سینما نفت آبادان برگزار شد .
سردار فضلی مهمان ویژه این مراسم از ناگفته های هشت سال جنگ تحمیلی به ویژه عملیات کربلای پنج گفت.
سردار فضلی از بازدید پنج میلیون نفر در سال گذشته از یادمان های هشت سال دفاع مقدس خبر داد و گفت : ناگفته های زیادی از جنگ باقی مانده باید کنگره های تخصصی مانند این مراسم در نقاط مختلف کشور برگزار شود.
در این کنگره متخصصان عرصه پزشکی به بیان توانمندی های داخلی در ایجاد بیمارستان های صحرایی و اهمیت آ مدادهایی پزشکی در زمان بحران پرداختند .
شهید دکتر محمدعلی رهنمون اوایل سال 1360 با کمک جمعی کوچک از فارغ التحصیلان پزشکی و همسنگر خود در تهران به عضویت بهداری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد و از همان روزهای نخست در ساماندهی این نهاد همت گماشت و در راه اندازی وتجهیز و پذیرش مسئولیت اولین بیمارستان متعلق به سپاه پاسداران که هم اکنون بعنوان یکی از مراکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) است، نقش ایفا کرد.
اوایل سال 1361 به منطقه جنوب بازگشت و در اداره و تجهیز بیمارستان صحرایی شهید کلانتری در منطقه اندیمشک و بیمارستان شهید بقایی اهواز همت گماشت.
شهید دکتر رهنمون، در عملیاتهای جنوب و غرب کشور مسئولیت بیمارستان های صحرایی را در آن مناطق عهده دار بود و سرانجام در سپیده دم روز ششم اسفند سال 1362 در عملیات غرور آفرین خیبر در سنگر همیشگی خود در بیمارستان صحرایی خاتم الانبیا (ص) در منطقه طلائیه به لقاءالله شتافت.
در آیین اهدای جایزه ملی شهید رهنمون از دو کتاب آرام بی قرار "زندگینامه شهید محمد چوبکار" و قریب الوتال "زندگینامه شهید مرتضی قاضی" رونمایی شد .