بدنبال تشدید بحران آوارگان؛
اعتراض به سیاست های اتریش درباره کنترل مرزها
گروه های حامی حقوق بشر یونانی در اعتراض به تصمیم دولت اتریش درباره مسدود کردن مرزها به روی آوارگان تظاهرات کردند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما فعالان و گروه های حامی حقوق بشر در یونان در اعتراض به بسته شدن مرز اتریش به روی آوارگان تظاهرات کردند.
فعالان و گروه های حامی حقوق بشر یونانی در اعتراض به تصمیم دولت اتریش برای مسدود کردن مرز خود به روی آوارگان تظاهرات کردند.
این تظاهرات که مقابل سفارت اتریش در شهر آتن برگزار شد، در اعتراض به سیاست های وین در خصوص کنترل مرزها بود. یونانی ها به دنبال این هستند مسیر را برای هزاران آواره ای که پشت مرزها گیر افتاده اند، باز کنند.
پیشتر نیکوس کوتزیاس، وزیر امور خارجه یونان با انتقاد از برخی کشورهای اروپایی که مرزهایشان را به روی آوارگان می بندند، گفته بود کشورها حق ندارند تصمیمات اتحادیه اروپا را نادیده بگیرند و مانع ورود آوارگان شوند.
اتریش از جمله کشورهای اروپایی است که مانند یونان در حوزه شنگن قرار دارد. اتریش هفته گذشته محدودیت های شدیدی در مرز خود اعمال کرد که این اقدام بر دیگر کشورهای حوزه بالکان نیز تأثیر گذاشت و آنها هم در اقدامی مشابه کنترل مرزهای خود را تشدید کردند.
دولت یونان نیز اتریش را مقصر تشدید بحران آوارگان می داند.