عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی قطعنامه حقوق بشری کمیته حقوق بشر مجمع عمومی سازمان ملل متحد را دخالت در امور داخلی ایران دانست و گفت: اجازه نظارت بر انتخابات ایران یکی از طنزهای گریهدار زمان ماست که برخی از عوامل داخلی، آن را بهانهای برای پیشبرد مقاصد سیاسی خود در داخل میدانند.
مهدی بذرپاش در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درخصوص موضوع این قطعنامه مبنی بر نظارت مستقل ملی و بینالمللی بر انتخابات ایران افزود: موضوع حقوق بشر و مسائل مربوط به منطقه، دو موضوع اصلی است که پس از موضوع هستهای در دستور کار غرب علیه ملت ایران قرار دارد.
وی موضوع حقوق بشر و موضوع منطقه را دو موضوع راهبردی برای ایجاد و تولید فشار ازجانب طرف غربی دانست و گفت: هدف دخالتهای حقوق بشری طرف غربی، بسترسازی برای ورود و نفوذ بیشتر در ارکان مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی و همچنین تسهیل این ورود و به نوعی فتح سنگر به سنگر بخشهای مختلف کشور بهویژه در حوزههای راهبردی است.
عضو هیئت رئیسه مجلس هدف پرداختن به موضوعات منطقهای را کاهش قدرت ایران در منطقه و یکدست سازی منطقه در راستای منافع امریکا و کشورهای غربی دانست و اظهار داشت: عمدهترین هدف آنها جلوگیری از ایجاد هرگونه کنش ضدغربی ازجانب کشورها و جریانات نهضتی حاضر در منطقه است.
بذرپاش با اشاره به ورود کانادا به موضوع حقوق بشر، پس از تبدیل شدن کمیسیون حقوق بشر به شورای حقوق بشر و همچنین پس از موضوع زهرا کاظمی که تابعیت دوگانه ایرانی - کانادایی دارد گفت: پس از این اتفاقات، کانادا پیشنویس اولین قطعنامه حقوق بشری علیه ایران را به کمیسیون وقت حقوق بشر تقدیم کرد و پس از آن موضوع نیز، در حال حاضر تمرکز این گزارشها بیشتر بر مسائلی مانند اعدام مجرمان بزرگ مواد مخدر قرار دارد.
وی در ادامه با اشاره به حضور عربستان در جایگاه یک کشور فعال حقوق بشر، به عنوان موضوعی خندهدار و طنزی جالب افزود: کشوری که محل تولید و صادرات گروههای تروریستی به اقصا نقاط دنیا شناخته میشود و حتی یک انتخابات را به خود ندیده، زنان نیز از اجازه رانندگی محروم هستند و حتی با بیتفاوتی کامل جان هزاران انسان بیگناه را در منا گرفت و بدون هیچ گونه عذرخواهی، خَم به ابرو نیاورد حالا به عنوان فعال حقوق بشر علیه ایران قعطنامه صادر میکند و در آن شورا حرف خود را به کرسی مینشاند.
وی خاطرنشان کرد: با این رویه میتوان بهخوبی از بیربط بودن و غیرکارشناسی و سیاسی رفتار کردن شورای حقوق بشر آگاهی پیدا کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه شورای حقوق بشر به محلی برای تولید فشار علیه ملتهای مستقل تبدیل شده است اظهار داشت: امروز کشورهایی که حتی یک انتخابات را به خود نمیبینند، مشوق تولید قطعنامه و بیانیه علیه کشورهایی مانند ایران در این شورا شدهاند.
بذرپاش با بیان اینکه سالیانه به طور متوسط، یک انتخابات در ایران برگزار میشود افزود: ایران با این مجموعه انتخابات همه ارکان خود را در معرض رأی مردم قرار میدهد و با توجه به این میزان مشارکت، ایران جزو اولینهای دنیا در میزان دموکراسی به حساب میآید.
وی تفاوت نظام ایران با نظامهای دنیا را در مراجعه به آراء عمومی مردم در همه زمینهها دانست و اظهار داشت: تفاوت نظام ایران با برخی از نظامهای دنیا در این است که علاوه بر پارلمان، دولت نیز با رأی مستقیم مردم انتخاب میشود و هیچ یک تفوقی بر دیگری ندارد.
عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه بسیاری از کشورهای مدعی دموکراسی در دنیا، یک انتخابات را بر دیگری برتری میدهند افزود: در ایران بالاترین رکن یعنی رهبری نیز با رأی مردم و از طریق خبرگان رهبری انتخاب میشود.
بذرپاش گفت: هیچ یک از این مجموعه انتخابات را در کشورهای منطقه نمیتوان جستجو کرد.
وی صدور قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل را دخالت در امور داخلی کشور دانست و با اشاره به اینکه این دخالت به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست افزود: این قطعنامه حکایتگر طراحی بازی جدیدی در مسائل حقوق بشر و منطقه است و کشورما و سیاستمدارانمان باید آماده این بازی طرف غربی علیه ملت ایران باشند.
عضو هیئت رئیسه مجلس این موضوع را بازی جدیدی برای تکمیل پروژه خلع ید کردن ایران از اهرمهای خود در منطقه و به نوعی تسهیل اجرای پروژه نفوذ در بخشهای مختلف کشور دانست و گفت: این شوراهای خودساخته در بخشهای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی کشور به تولید بیانیه میپردازند و بعضی عوامل داخلی آنها نیز این قطعنامههای بیربط را که یکی از طنزهای گریهدار زمان ما شده است بهانهای برای پیشبرد مقاصد سیاسی خود در داخل میکنند.