وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با پادشاه اردن دیدار کرد
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان با پادشاه اردن دیدار کرد.
به گزارش سرویس
بین الملل خبرگزاری صدا و سیما خبرگزاری قدس (قدسنا)، روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارنوت نوشت موشه یعالون روز جمعه در حاشیه برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان با پادشاه اردن دیدار کرد.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد دو طرف درباره روابط دو جانبه اردن و اسرائیل، آخرین تحولات خاورمیانه و احتمال پیشرفت در مذاکرات سازش میان اسرائیل و فلسطینیان مذاکره کردند.
خبرگزاری رسمی اردن نیز این موضوع را تایید کرد اما اطلاعات دیگری در این زمینه منتشر نکرده است.
در گزارش روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت آمده است علنی شدن دیدار پادشاه اردن با یعالون یک مسئله عادی نیست. درحالی که جلسات هماهنگی مقامات امنیتی و سیاسی دو طرف در حال برگزاری است به دلیل ترس از اعتراضات داخلی به پادشاهی اردن درباره روابط امنیتی با اسرائیل، از علنی شدن چنین دیدارهایی برای رسانه ها جلوگیری شده است.
مقامات نظامی درباره محتوای این دیدار اظهاری نظری نکرده اند و در عین حال آن را "بسیار مهم" خوانده اند.