وی افزود: این همان قلمی است که خداوند در قرآن از آن نام برده است.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی گفت: نویسنده این کتاب در 75 جلسه مصاحبه رباط جزی ها را شناسایی کرده و این نشان از تعهد کاری وی بوده است.
ابوترابی فرد با بیان اینکه تاریخ دفاع مقدس بسیار زیباست افزود: این تاریخ همانند کالاهای گرانبهایی است که هرچند زمانشان می گذرد و قیمتی تر می شود، آیندگان پاسدار آنها خواهند بود و هرچه داریم از دفاع مقدس است.
وی افزود: همسران آزاده دنیایی از آزادی هستند و اسرا در زمان اسارت دغدغه خانه را نداشتند و این به علت داشتن همسر شایسته بود.
ابوترابی فرد اسارت را یک مدرسه به معنای واقعی دانست و گفت: امیدوارم شاهد قلم بدستهایی متعهد باشیم و با قلم رسا و زیبای خویش چهره زیبای اسارت و دفاع مقدس را برای ملتها و آیندگان ترسیم کنند.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی گفت: باید از آموزش و پرورش هم تشکر کرد که رباط جزی ها را پرورش دادند.
وی در پایان به جایگاه زنان در اسارت تاکید کرد و افزود: مردان عراقی با آن قدرت خود، اسیر زنان آزاده ایرانی بودند.
جواد کامور بخشایش نویسنده کتاب «زندان موصل» نیز در این مراسم گفت: این کتاب مربوط به دوران بیش از 8 سال اسارت در زندان موصل است.
وی افزود: راوی این خاطرات علی اصغر رباط جزی است که یک زندانی سیاسی قبل از انقلاب نیز بوده است.
نویسنده کتاب «زندان موصل» گفت: از سال 89 در 75 جلسه مصاحبه با علی اصغر رباط جزی و دوستان او کار تدوین و گردآوری کتاب «زندان موصل» را آغاز کردیم.
وی با بیان اینکه این کتاب در 642 صفحه از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده است افزود: کتاب «زندان موصل» 8 فصل دارد که نام فصل را دروازه انتخاب کردیم که در بردارنده سفر پرفراز و فرود آقای رباط جزی از رباط تا فرات است.
کامور بخشایش در این مراسم 4 شهید احمد امجدی منش، محمود ضیا بشر حق، منصور زارتشت و علی قوچی بیک را از همراهان اصلی علی اصغر رباط جزی معرفی کرد.