رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:
نگاه جوامع جهانی به ایران تغییر کرده است
آقای هاشمی رفسنجانی: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای تقویت مؤسسه رازی.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر یکشنبه، 18 بهمن، در دیدار رؤسا و منتخبان علمی مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی، با تأکید بر شهرت جهانی این مؤسسه گفت: همه آنچه در طول مدت تأسیس این مؤسسه تاکنون به دست آمده، برای خدمت به بهداشت و جلوگیری از بیماریها ارزشمند بوده است و خواهد بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تقدیر از تلاش محققان و پژوهشگرانی که برای ارتقای علمی ایران در این مؤسسه کار میکنند، افزود: همه کسانی که سابقه علمی، تحقیق و تولید دارند، به همه نسلهای ایران و حتی نسل بشر خدمت میکنند و مطمئناً صواب این کار خود را در بارگاه عدل الهی خواهند دید.
آیتالله هاشمی رفسنجانی تصمیم دولت را برای جذب سرمایههای خارجی و برنامهریزی برای گسترش صادرات تولیدات این مؤسسه، کاری بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: علاوه بر دستاوردهای اسلامی و انسانی، برای معرفی ایران و انقلاب اسلامی نیز مهم است که مؤسسهای که بر پایه علم و عمل محققان و دانشمندان ایرانی میچرخد، دستاوردهای خود را در اختیار جامعه بشری میگذارد.
وی مباحث مربوط به ویروس زیکا در جوامع جهانی را یکی از ضروریات توجه و تقویت مؤسسه رازی دانست و افزود: دنیا در کنار پیشرفتهای علمی و پزشکی، با ویروسها و عوامل بیماریزای جدیدی نیز روبهرو میشود که مقابله با آنها نیاز به تقویت پایههای علمی مراکز مربوط به بهداشت و درمان دارد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را برای تقویت مؤسسه رازی کاری مفید دانست و به مسئولان پیشنهاد کرد تولیدات خود را در قالب شرکتهای داخلی و خارجی که در زمینه تهیه و توزیع واکسن و داروهای پیشگیری در سراسر جهان فعالیت میکنند، به مردم دنیا عرضه کنند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی تغییر نگاه جوامع جهانی به ایران را در دولت کنونی بهویژه در شرایط پسابرجام، برای تقویت روابط پزشکی و بهداشتی و همچنین تبادل اطلاعات و تولیدات مناسب دانست و گفت: دنیا علاقه نشان میدهد که با ایران ارتباط داشته باشد و خوب است هیئتهای علمی و پژوهشی که به همراه مسئولان سیاسی کشورهای مختلف بهویژه اروپا به ایران میآیند، از مؤسسه دیدن کنند.
وی با تأکید بر اینکه مؤسسه برای مراکز مربوط در همه جای دنیا شناخته شده است، افزود: شما باید اطلاعات مربوط به مؤسسه، ظرفیتهای آن، برنامههای تقویت و گسترش آن و همچنین تازهترین تولیدات خود را در قالب بستههای اطلاعرسانی به جامعه جهانی برسانید تا مسئولان اجرایی و مربوط کشورهای مختلف، در صورت نیاز برای تهیه تولیدات، به مؤسسه مراجعه کنند.
در آغاز این دیدار، آقایان دکتر حمید کهرام، دکتر بهمن عابدی، دکتر همایون مهروانی و دکتر عباس شفیعی (رئیس، معاون تجاری سازی، معاون تولید مؤسسه رازی و یکی از محققان ملی و بینالمللی واکسن) با ارائه گزارشی از فعالیتها و برنامههای مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، به بیان دیدگاههای خود درباره مسائل اقتصادی، پزشکی، بهداشتی پرداختند.