کمبود تعداد کارخانههایی که نمک سالم تولید میکنند
رئیس مرکز تحقیقات سرطان گفت: درحال حاضر تعداد کارخانه هایی که نمک سالم تولید می کنند در کشور اندک است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر محمد اسماعیل اکبری در حاشیه نشست خبری یازدهمین کنگره بین المللی سرطان پستان در جمع خبرنگاران گفت: نانوایی های ما آموزش دیده اند که نان را با نمک پخت کنند و متاسفانه مردم نیز به مصرف زیاد نمک علاقه مندند.
وی افزود: در هر 100 گرم نان نباید بیش از 3 گرم نمک استفاده شود در حالی که میزان استفاده نمک در نان بیش از این مقدار است.
اکبری با بیان اینکه نمک سالم با شستشوی مکرر و جداسازی یون کلرورسدیم از سایر یون ها تهیه می شود ادامه داد: تعداد کارخانه هایی که در کشور نمک سالم تولید می کنند کم است.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان افزود: سبزیجات و میوه ها باید مصرف شود اما امیدواریم فاضلاب تهران هر چه سریعتر ساماندهی شود تا آبیاری سبزیجات با آب فاقد نیترات صورت گیرد.