به گزارش سرویس بین المللی
خبرگزاری صداوسیما ؛
نایب رئیس دفتر سیاسی حماس، با تاکید بر این که محاصره ظالمانه غزه از حمله نظامی بدتر و خطرناک تر است؛ گفت ما برای بررسی هر گزینه ای که درد و رنج مردم غزه را کاهش دهد و به لغو محاصره این منطقه منجر شود، آماده ایم.اسماعیل هنیه در مراسم تجلیل از روزنامه نگارانی که جوایز بین المللی کسب کرده اند، ضمن تقدیر و تشکر از نقش پیشرو رسانه ها و خبرنگاران فلسطینی در مسیر آزادسازی و بازسازی سرزمین اشغالی فلسطین گفت، برگزاری این مراسم تجلیل از خبرنگاران فلسطینی که جوایز بین المللی کسب کرده اند تقدیر صادقانه جنبش حماس و مردم فلسطین از نقش پیشرو و برجسته خبرنگاران و رسانه های فلسطینی در روند آزادسازی و بازسازی سرزمین فلسطین است. وی افزود رسانه های فلسطینی نقش مهمی در مسیر آزادی سرزمین و ملت فلسطین بازی می کنند.
هنیه سپس از محمد القیق روزنامه نگار اسیر فلسطینی که در زندان های رژیم صهیونیستی دست به اعتصاب غذا زده و به روند نبرد «شکم های خالی» پیوسته است درود فرستاد.
وی گفت دشمن صهیونیستی همه مقررات بین المللی را زیر پا می گذارد و حتی به حقوق اصحاب رسانه نیز که جز سخن و کلام از ابزار دیگری استفاده نمی کنند، احترام نمی گذارد.
هنیه افزود، خبرنگاران فلسطینی و اصحاب رسانه در غزه، بهای سنگینی برای آزادی و جان خود در راه آزادی سرزمین و ملت خود می پردازند. آنها تلاش می کنند ماهیت دشمن صهیونیستی و رفتارهای وحشیانه آن را برای جهانیان افشاء کنند.
وی گفت: رسانه های فلسطینی به رغم امکانات اندکی که دارند اما به دلیل آن که مسلح به حقیقت هستند و مطالب آنها واقعی است، اکنون به راحتی با رسانه های دشمن صهیونیستی رقابت می کنند.
معاون دفتر سیاسی حماس گفت، رسانه ها در جنگ اخیر غزه نقشی اساسی در افشای جنایات اشغالگران اسرائیلی بازی کردند.
وی تاکید کرد رسانه های متعهد فلسطین، همواره اصول ثابت و روحیه بالای خود را حفظ کرده اند و هیچگاه از پایبندی و وابستگی به سرزمین خود دست نکشیده اند. رسانه های فلسطین در تقویت روحیه انتفاضه و خنثی کردن تلاش ها برای از بین بردن این روحیه نقش تاثیرگذاری دارند. ما به تشریح واقعیات جاری در قدس و کرانه باختری و تبیین اصول انتفاضه نیاز داریم. ما باید هوشیار باشیم زیرا تلاش هایی برای مهار انتفاضه و نگه داشتن سرزمین ما در تحت اشغال جریان دارد. نبرد با اشغالگران آن مقدار که نبرد بر سر وجود و سرزمین است، برای زندگی انسانی و امرار معاش نیست.
از رسانه ها می خواهیم بر گفتمان وحدت و یکپارچگی میان ملت فلسطین و دوری از تفرقه و جدایی تمرکز کنند. تلاش های مستمری برای نگه داشتن مردم فلسطین تحت درد و رنج دائمی برای همیشه در جریان است.
ما ملاحظه می کنیم اشغالگران اسرائیلی در برخورد با فلسطینیان ساکن اراضی اشغالی سال 1948 همه خطوط قرمز را زیر پا گذاشته و تصمیم گرفته اند جنبش اسلامی را از این منطقه بیرون کنند. این جنبش بزرگ که از بزرگترین جنبش های ملی و مردمی در میان فلسطینیان داخل است، رژیم صهیونیستی می خواهد آن را قانون شکن معرفی کند. ما اکنون با این واقعیت مواجهیم که فلسطینیان ساکن اردوگاه ها و مشخصا در اردوگاه های واقع در لبنان از سیاست های بی ثبات آنروا ضربه می خورند. این سازمان تصمیم گرفته است خدمات خود را به آوارگان فلسطینی مقیم آنجا کاهش دهد. هدف این تلاش ها آن است که ملت فلسطین همچنان از مشکلات انسانی رنج بکشد. ما از همین جا از خواسته های هموطنان فلسطینی در اردوگاه های واقع در لبنان حمایت می کنیم و بر ضرورت انصراف آنروا از این تصمیمات و تامین حداقل امکانات لازم برای زندگی شرافتمندانه آوارگان در لبنان تاکید می کنیم. ما با اسکان دائمی آوارگان در سایر کشورها، پرداخت غرامت به آنها و همچنین کوچانیدن آنها مخالفیم اما این بدان معنی نیست که حقوق انسانی آنها در اردوگاه های لبنان و دیگر اردوگاه ها نادیده گرفته شود.
هنیه تاکید کرد ما به رسانه ها برای جلب توجه جهانیان به درد و رنج آوارگان در اردوگاه الشتات در لبنان چشم دوخته ایم. ما به رسانه های فلسطینی برای حمایت از جبهه داخلی در مقابل جنگ روانی اسرائیل علیه خود نیاز داریم. ما نیازی نمی بینیم جنگ به راه بیندازیم و خود را برای چنین کاری آماده نمی کنیم ولی همواره برای فداکاری و دفاع از خود و سرزمین مان آماده ایم.
اسماعیل هنیه تاکید کرد اکنون جنگی مستمر علیه غزه جریان دارد که در جریان آن هیچ گلوله ای شلیک نمی شود اما این جنگ خطرناک تر از جنگ نظامی است و آن محاصره این منطقه است. ما آماده بررسی هر گزینه ای هستیم که درد و رنج مردم غزه را کاهش دهد و به لغو محاصره این منطقه منجر شود.