آغاز چیدن سبزی های برگی و محلی در هرمزگان
9 هزار تن سبزی های برگی از زمینهای زیر کشت برداشت شود .
زنان هرمزگانی چیدن سبزی های برگی و محلی را در 470 هکتار از زمین های کشاورزی این استان آغاز کردند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد 9 هزار تن سبزی های برگی از زمینهای زیر کشت برداشت شود .
سید رضا امیرزاده گفت : چیدن سبزی تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد
شلکی ، گرگا ، خندل ، شوید ، گشنیز ، جعفری ، اسفناج ، تره ،پیازچه ، ترب نقلی و نعناع از سبزیهای است که در روستاههای هرمودر ایسین شهرستان بندرعباس ، سیریک ، بستک ، پارسیان و بندرلنگه کاشته می شود .
شلکی سبزی خودرو و محلی استان هرمزگان ، با برگهای شبیه بوته ختمی است که در فصل زمستان پس از بارش باران در زمینهای کشاورزی می روید .
این سبزی سرشار از آهن است و زنان هرمزگانی برای تهیه غذا از آن استفاده می کنند .
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : سبزی های هرمزگان به عنوان محصولات سالم (استفاده از کود کمتر )شناخته شده است .
نزدیک به هزار زن هرمزگانی از فروش سبزی های برگی امرار معاش می کنند .