پخش زنده
امروز: -
کشورهای غربی با ادعای آزادی بیان، اجازه توهین به مقدسات اسلام میدهند تا سیاست اسلام هراسی خود را دنبال کنند و همزمان با یهودی ستیزی نیز مبارزه میکنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم؛ راسموس پالودان، سیاستمدار افراطی رئیس حزب تندروی سوئدی- دانمارکی نسخهای از قرآن کریم را در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم پایتخت سوئد سوزاند. این جنایت راسموس پالودان خشم عمومی مسلمانان را در جهان از جمله کشور ترکیه برانگیخت. آنکارا سفیر سوئد را فراخواند و مراتب اعتراض شدید ترکیه را به وی ابلاغ کرد. ترکیه همچنین سفر وزیر دفاع سوئد به آنکارا را لغو کرد.
ابراهیم شربو خبرنگار شبکه تلویزیونی العالم گزارش داد: «آزادی بیان یا زیر سئوال بردن ادیان با توهین به مقدسات و اعتقادات؟» این یک سئوال قدیمی است، اما به تازگی نیز مطرح شده است چرا که راسموس پالودان سیاستمدار حزب راستگرای افراطی که ریاست حزب تندروی دانمارک را به عهده دارد مصحف شریف قرآن کریم را در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم به آتش کشید. این اقدام وی تنش سوئد با ترکیه را افزایش داد.
آنکارا ضمن اعلام انزجار خود از این تصمیم سوئد به اجازه دادن به این توهین آشکار، استفان هرستروم سفیر سوئد در آنکارا را فراخواند و مراتب اعتراض خود را به وی ابلاغ کرد. ترکیه تاکید کرد: این اقدام راسموس پالودان یک جنایت و در راستای ایجاد نفرت است. همچنین خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه نیز اعلام کرد سفر همتای سوئدی وی که قرار بود در پایان هفته به اجرا درآید در اعتراض به این قرآن سوزی لغو شده است و دیگر چنین سفری معنایی ندارد.
گفتنی است، اقدام تحریک آمیز راسموس پالودان را نمیتوان اقدامی فردی دانست، زیرا اجازه دادن به یک فرد تندروی افراطی در به آتش کشیدن قرآن کریم مقامات سوئد را نیز در برابر مسئولیت محافظت از یکپارچگی جامعه در این کشور قرار میدهد، زیرا استکهلم نباید حوادث آوریل گذشته را که پس از اقدام مشابهی از جنبش افراطگرای استرامکورس که وابسته به راسموس پالودان افراطی است فراموش کند. این اقدام جنبش استرام کورس خشم مردم سوئد را برانگیخت و به درگیریهای خونین و سوزاندن خودروهای پلیس منجر شد که طی آنها بسیاری از اشخاص زخمی و به بیمارستانها منتقل شدند.
جدال آزادی بیان و دوگانگی دیدگاه غرب درباره آن و سیاست اسلام هراسی که شاید خطرناکترین پدیده برای جامعه اروپاست همچنان ادامه دارد، زیرا مسلمانان در اروپا مانند سابق در اقلیت نیستند. برخی مدعی هستند آتش زدن قرآن تنها یک انتقاد است این در حالی است که این اقدام با انتشار کاریکاتورهایی توهین آمیز از پیامبر معظم اسلام (صلوات الله علیه و آله) همراه بوده است. این اقدام در اروپا انتقاد نیست بلکه یک نوع وحشیگری است. چرا کسانی که به مقدسات اسلام توهین میکنند از نظر قانونی بازخواست نمیشوند در حالی که کسانی که به یهودیان توهین کنند فورا مجازات میشوند؟
اروپا که توهین به ادیان و مقدسات را حق قانونی شهروندانش میداند مانع از آن میشود که پیروان ادیان، آموزههای خود را عمل نمایند. از جمله این تناقضها حکم دادگاه اروپا در دادن مجوز به ممانعت از داشتن حجاب اسلامی در محل کار است. این اقدامات اروپا نمونههایی از سیاستهای اسلام هراسی است که غرب با پوشش آزادی و حقوق به اجرا درمی آورد.