پخش زنده
امروز: -
آلبانی با ادعای اینکه چندی پیش ایران به موسسات اداری آلبانی حمله سایبری انجام داده است، ضمن قطع روابط دیپلماتیک، به همه دیپلماتها و کارکنان سفارت ایران دستور داد آلبانی را ترک کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از تیرانا، منابع رسمی آلبانی اعلام کردند این کشور روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کرد.
آلبانی بعنوان کشور مقر گروهک تروریستی منافقین با طرح ادعای واهی و اثبات نشده در این خصوص که چندی پیش ایران به موسسات اداری آلبانی حمله سایبری انجام داده است، ضمن قطع روابط دیپلماتیک، به همه دیپلماتها و کارکنان سفارت ایران در آلبانی دستور داد ظرف ۲۴ ساعت این کشور را ترک کنند.
برخی منابع در این خصوص مدعی اند تیرانا در حالی به دیپلماتها و کارکنان سفارت ایران در آلبانی دستور خروج از این کشور طی بیست و چهار ساعت گذشته را داده است که جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۹۷ در آلبانی سفیر ندارد.
ادی راما نخست وزیر آلبانی در سخنانی یک سویه که هیچ اشارهای به این موضوع نکرد مدتهاست کشورش به پایگاه منافقین و تروریستها مبدل شده است، درباره اقدام این کشور به قطع روابط دیپلماتیک با تهران، مدعی شد: آلبانی به علت "حمله سایبری" با ایران قطع رابطه میکند.
نخست وزیر آلبانی در ادامه ادعاهای خود، ایران را متهم کرد که در روز ۱۵ ژوئیه به نهادهای دولتی آلبانی حمله سایبری کرده تا سرویسهای خدمات عمومی را فلج و به اطلاعات و مکاتبات الکترونیک دولت دست پیدا کند.
طبق ادعای راما، این حملات شکست خوردند و ایران به اهدافی که به دنبالش بود، دست پیدا نکرد.
دقایقی پس از این ادعا، کاخ سفید ضمن حمایت از لفاظی جدید و بدون سند نخست وزیر آلبانی اعلام کرد، آمریکا به این نتیجه رسیده است که ایران مسئول حمله سایبری پانزدهم ژوئیه و عملیات هک کردن متعاقب آن علیه آلبانی است.
مقامات آمریکایی چشم بسته، ایران را به حمله سایبری "بی ملاحظه و غیرمسئولانه" به آلبانی متهم کرده و همچنین به زعم خود ایران را مسئول این اقدامات علیه متحد خود در ناتو دانستند.
این درحالی است که آلبانی در سال ۱۳۹۷ نیز در اقدامی یکسویه و نسنجیده و البته با دخالت و تحت فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی به اخراج دو دیپلمات ایرانی ازجمله غلامحسین محمدنیا سفیر جمهوری اسلامی با اتهام واهی به خطر انداختن امنیت این کشور کرده بود و از آن تاریخ، سفارت کشورمان در آلبانی در سطح کاردار اداره میشد.
گفتنی است آلبانی سالهاست مقر اصلی استقرار اعضای گروهک تروریستی منافقان است که پس از برچیده شدن مقر این گروهک در پایگاه اشرف در خاک عراق به تیرانا منتقل شدند.(بیشتر بدانید)
گروهک تروریستی منافقین با استقرار در آلبانی، اتاق جنگ سایبری تشکیل داده و با تولید متن و محتوا، با آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی مقابله میکند.
اعضای گروهک تروریستی منافقین که در دوران پیروزی انقلاب اسلامی ایران که مسئول ترور بیش از ۱۲ هزار غیرنظامی ایرانی هستند و جنایاتی بدتر از گروه تروریستی داعش مرتکب شده اندتحت حمایت مالی برخی کشورهای منطقه و حمایت برخی کشورها ازجمله در اروپا هستند و توسط آمریکا نیز از فهرست سازمانهای تروریستی خارج شده اند.(بیشتر بدانید)