پخش زنده
امروز: -
استاندار خوزستان : آخرین توانم را در بالاترین سطوح نظام به کار گرفتم تا در کوتاه ترین زمان بتوانم مشکلات آب خوزستان را مرتفع کنم.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، استاندار خوزستان در نشست خبری که در روز سه شنبه در حال برگزاری است اظهار داشت : خوزستان تنها استانی است که در ۱۴ مورد به اقشار آسیب پذیر از کرونا کمک کرده است .
قاسم سلیمانی دشتکی تصریح کرد : پیش از انتصاب من به عنوان استاندار خوزستان، از ۵۰ میلیون یورو اعتبار در نظر گرفته شده برای فاضلاب، تنها ۵ میلیون یورو اخذ شده بود که با پیگیری های انجام شده ابتدا ۱۷ میلیون یورو و سپس ۳۰ میلیون یورو برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب اختصاص یافت.
وی در ادامه افزود : شبکه آب شهری و روستایی، فاضلاب شهری، مهار روانآب و مهار سیل جزو مشکلات اساسی استان بودند که با سازمان برنامه بودجه و وزیر نفت برنامه جامعی تهیه کردیم و برای رئیس جمهور جهت تایید ارسال شده است.
استاندار خوزستان بیان داشت : درجریان تنش های آبی به وجود آمده ، با پدیده کشتهای آب بری مثل شلتوک روبرو شدیم ، کشاورزی آب بری که خارج از برنامههای تهیه شده و اولویتهای تعیین شده آب را مصرف میکند و حدوداً سه میلیون متر مکعب آب را هدر میدهد.
وی افزود : نتیجه این کشتها باعث شد آب به تالاب شادگان هورالعظیم و آبادان و خرمشهر نرسد که باعث ایجاد نارضایتی عمومی مردم شد.
دشتکی در ادامه بیان داشت : آخرین توانم را برای بالاترین سطوح نظام به کار گرفتم تا در کوتاه مدت بتوانم مشکلات آب خوزستان را مرتفع کنم.
وی افزود : هرجا بحث مردم باشد من ذرهای کوتاه نمیآیم و مدیران را به دلیل کوتاهی در وظایفشان در مقابل مردم عزل کرده ام.
به گفته وی هورالعظیم را ، دوبار بازدید کرده ام به این دلیل که سازمان آب و برق مدعی بود که آب رها شده ، ولی محیط زیست تکذیب میکرد به همین منظور با هلیکوپتر و از بالا منطقه را بررسی کردم.
وی خاطر نشان کرد : اتلاف ماهیانی که تصویرشان پخش شد، عموما در بخش عراقی تالاب بود و با وجود بهره برداریهای بالادست بالاخره آب به هور رسید و با فشاری که به مرکز آوردیم از آب سد سیمره مقداری رهاسازی صورت پذیرفت .
بیشتر بخوانید : کمک ستاد اجرایی فرمان حضرت امام برای حل تنش آبی در خوزستان
سلیمانی دشتکی تاکید کرد : در شرایط جاری کسری منابع آبی مان در همه حوضهها مشهود است و در آینده با مشکلات جدی روبرو خواهیم بود.
وی در پایان یادآور شد: مقرر شد سهم خوزستان از منابع تنش آبی ۱۵ درصد باشد که تا پیش از این ۵ درصد بوده است ، همچنین صندوق بیمه محصولات کشاورزی موظف شد تا ۹۰ درصد خسارت کشاورزان را پرداخت نماید.