دولت انگلیس بی توجهی مردم به دستورالعملهای بهداشتی را عامل بروز این شرایط معرفی میکند و سطح هشدار کرونایی و محدودیتهای ناشی از آن ازجمله تعطیلی کسب و کارها و فعالیتهای اقتصادی را در بسیاری از شهرها اعمال کرده است، تصمیمی که واکنش شدید مقامات محلی را در پی داشته است.
اندی برنهام شهردار منچستر که بارها دولت را بی توجه به مشکلات اقتصادی ناشی از افزایش محدودیتها و تعطیلی کسب و کارها توصیف کرده بود اقدام دولت در اجرای شدیدترین محدودیتهای کرونایی در شهر منچستر ظالمانه دانست و گفت: ما نمیتوانیم محدودیتهای بیشتر و بیشتر را بپذیریم، زیرا بدون کمک دولتی و توجه به معیشت مردم، آنان به نوعی دیگر آسیب میبینند.
این روزها سیاست در انگلیس نیز کرونایی شده به گونه ای که منچستر سومین شهر بزرگ انگلیس که بیشتر مردم در انتخابات اخیر به حزب رقیب دولت رای داده اند به صحنه تقابل دولت و مقامات محلی بر سر افزایش محدودیتها در پی جهش شمار بیماران کرونایی مبدل شده است.
اندرو گوین نماینده شهر منچستر در مجلس انگلیس که به علت محدودیت حضور نمایندگان در مجلس در شرایط کرونایی بصورت اینترنتی خواستههای خود را در مجلس مطرح میکرد گفت: وزیران دولت چرا علیه مردم منچستر تبعیض قایل میشوند، چرا این دولت از منچستر نفرت دارد؟
اکنون همه مناطق انگلیس در سطح هشدار متوسط کرونایی و شهر ۹ میلیون نفری لندن و دهها شهر دیگر در سطح هشدار شدید کرونایی قرار دارند.
به عقیده ناظران، بزودی حدود ۲۱ میلیون نفر از جمعیت نزدیک ۶۷ میلیون نفری انگلیس مجبورند در مناطقی به سر برند که هشدار کرونایی در آنها در بالاترین سطح یعنی بسیار شدید با بیشترین محدودیتها قرار دارد.
اظهارات:
۱ – اندی برنهام – شهردار منچستر
۲ – اندرو گوین – نماینده شهر منچستر در مجلس