جشن شُکرانه افزایش محصول خرما
افزایش دانش فنی بهرهبرداران و نخلداران استان یکی از اهداف مهم برگزاری جشنواره خرما است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان،سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: امسال در زمینه تولید خرما هم به لحاظ کمی و هم کیفی شاهد رشد قابل توجهی هستیم.
وی ضمن اشاره به ظرفیت و پتانسیل استان در زمینه کشت، تولید و همچنین برگزاری آئین شُکرگزاری و جشنواره خرما افزود: در پایان این جشنواره باید شاهد خروجیهای مثبت در میان بهرهبرداران استان باشیم.
در ادامه حسنی نسب مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: علاوه بر تمام ویژگیهای منحصر به فرد استان در زمینه تولید انواع محصولات کشاورزی، تولید خرما نیز سنبل و نماد این استان بوده که الگوی کشت و پرورش این محصول در خوزستان بی نظیر است.
وی افزود: در سال ۱۳۹۸ از ۴۱ هزار هکتار سطح زیر کشت نخیلات استان ۱۷۰ هزار تن محصول برداشت شد که این میزان در ۱۳۹۸ به ۲۳۰ هزار تن ارتقاء یافت و شاهد رشد ۳۵ درصدی نسبت به سال گذشته و رشد ۲۰ درصدی نسبت به سالهای نرمال را در تولید این محصول در استان بودیم.
بیشتر بخوانید:برداشت خرما از نخلستانهای شوشتر+ فیلم
حسنی نسب با بیان این مطلب که ۸۰ درصد خرمای تولید شده در استان درجه یک است عنوان کرد: از ۲۳۰ هزار تن خرمای تولید شده ۵۰ هزار تن به صورت رطب و خارک و ۱۷۵ هزار تن به صورت خرما مورد مصرف قرار میگیرد.