نظارت اداره کل دامپزشکی خوزستان بر بهداشت فرآوردههای خام دامی
نظارتهای بهداشتی بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه محصولات خام دامی در قالب بازرسیهای تخصصی روزانه و میدانی، رصد و پایش تمام مراکز مرتبط با فرآوردههای دامی از جمله برنامههای در حال اقدام اداره کل دامپزشکی استان است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت: نظارت بهداشتی و پایش فرآوردههای خام دامی و محصولات دامی از مزرعه تا سفره جهت تضمین سلامت زنجیره غذایی با منشأ دام از جمله برنامههای مستمر اداره کل دامپزشکی استان میباشد که با استفاده از توان کارشناسی و بازرسان دامپزشکی و همچنین بکارگیری روشهای تشخیص آزمایشگاهی، سیستمهای رصد و پایش و مانیتورینگ نسبت به این مهم اقدام مینماید.
اسدی افزود: در همین راستا بیش از ۳۶ هزار بازدید از مراکز تولید تا عرضه فرآوردههای خام دامی در ۵ ماهه ابتدایی سالجاری صورت گرفته است و در خصوص رصد و پایش تعداد ۱۲۰ مورد نمونه برداری از محصولات تولیدی انجام گرفته است.
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت آموزش در ارتقاء شاخصهای بهداشتی و سلامت برای سالجاری تعداد ۳۱۶ دوره آموزشی ترویجی محصولات دامی برای سطوح مختلف گروههای مرتبط برنامه ریزی شده است.
بیشتر بخوانید:نمونهبرداری از ۱۰ میلیون تن نهاده دامی وارداتی در خوزستان
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت:هدف از برگزاری این دورهها را آشنایی گروههای مختلفی که به هر نحوی با تولید، توزیع و عرضه محصولات دامی سر و کار دارند دانست و گفت: تأمین بهداشت و سلامت فرآوردههای خام دامی و تولید محصولات بهداشتی جهت جامعه انسانی است.