پخش زنده
امروز: -
وزارت بهداشت یمن از سازمان ملل خواست برای پایان دادن به جنگ علیه یمن بر متجاوزان فشار وارد کند و هدف قرار دادن مدارس و مراکز درمانی در یمن را محکوم کند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما وزارت بهداشت یمن حمله جنگنده وابسته به ائتلاف متجاوزان سعودی به یک مرکز درمانی در شهرستان عبس در مرکز استان حجه را محکوم کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، وزارت بهداشت یمن همچنین از سازمان ملل متحد خواست برای پایان دادن به جنگ علیه یمن بر متجاوزان فشار وارد کند و هدف قرار دادن مدارس و مراکز درمانی در یمن را محکوم کند.
مرکزی که در شهرستان عبس مورد هدف قرار گرفت تنها مرکز درمانی در این منطقه بود که در این حمله به کلی ویران شد. در این حمله یک شهروند نیز به شهادت رسید و فرد دیگری زخمی شد. مرکز در مانی مذکور به ساکنان شهرستان های حرض و میدی در شمال یمن نیز خدمات درمانی ارائه می داد.