پخش زنده
امروز: -
یک شرکت دانش بنیان مستقر در دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به تولید کیتهای تشخیص سریع آنتی بیوتیک در شیر شد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، گفت: با توجه به نیاز کشور و کمک به بهره وری بالا در صنعت شیر و لبنیات و واردات کیتهای تشخیص سریع آنتی بیوتیک در شیر با تلاش این شرکت دانش بنیان، کشور از واردات این محصول بی نیاز شد.
کیتهای تشخیص سریع آنتی بیوتیکها در شیر، یک روش سریع برای سنجش آلودگی نمونههای شیر به آنتی بیوتیکهای دو گروه تتراسایکلین و بتالاکتامهاست.
علاوه بر لزوم استفاده از این محصول در دامداریها، فروشگاههای عرضه محصولات لبنی سنتی و محلهای جمعآوری شیر، این محصول در کارخانههای لبنی به صورت روزانه استفاده میشود .
در صورت استفاده نکردن از این محصول و وجود آنتی بیوتیک در شیر، فرآیند تولید محصولات تخمیری با چالشهایی مواجه خواهد شد.
صیادی با بیان این که تاکنون پنج کشور ژاپن، امریکا، چین، آلمان و بلژیک تولیدکننده این کیتها بوده اند، افزود: با بومیسازی این کیتها، ایران هم دانش ساخت آن را در اختیار گرفت .
او ادامه داد: با ورود شرکت دانشبنیان برای بومیسازی و تولید کیتهای تشخیصی، این شرکت علاوه بر تامین نیاز کشور که سالانه حدود سه هزار کیت است قادر است سالانه بیش از ۹ هزار کیت تولید و صادر کند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: قیمت کیتهای تولیدی این شرکت در مقایسه با نمونه های وارداتی ۳۰ درصد کمتر است و سالانه از خروج بیش از ۳ میلیون دلار ارز جلوگیری می کند .
صیادی گفت: برای راه اندازی این شرکت دانش بنیان بیش از ۸ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده که برای ۱۷ نفر از محققان و پژوهشگران داخل کشور نیز اشتغال ایجاد شده است.