پخش زنده
امروز: -
درمراسم روز جهانی ایمنی غذا در شیراز از ۲۵تولید کننده مواد غذایی سالم واز کارشناسان برتر در حوزه غذا و دارو تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،استاندارفارس در مراسم روز جهانی ایمنی غذا در شیراز با بیان این که تولید کنندگان باید برای افزایش بهره وری، تولید محصول سالم وکاهش هزینهها علم روز دنیا را به کار گیرند گفت:استفاده از علم روز و روشهای جدید تولید مواد غذایی میتواند علاوه بر افزایش بهره وری و کاهش هزینهها نتیجه مطلوب در زمینه تولید محصول سالم را هم برای تولید کننده وهممصرف کننده به ارمغان بیاورد.
ایمانیه در جمع فعالان صنایع غذایی فارس اصلاح فرهنگ مصرف و سبک زندگی را هم یکی دیگر از راههای پیشنهادی برای نهادینه شدن استفاده از مواد غذایی سالم در جامعه عنوان کرد.
بیشتر بخوانید:
وی گفت:اگر فرهنگ مصرف و سبک زندگی افراد جامعه به سمتی رود که مصرف مواد بدون ارزش غذایی از سفره خانوار حذف شود و استفاده از مواد غذایی سالم جایگزین آن شود بسیاری از بیماریهای ناشی از مصرف غذای ناسالم کاهش مییابد.