پخش زنده
امروز: -
روزانه ۵۴۰تا۵۶۰ تُن گوشت مرغ در فارس تولید میشود و میزان مصرف روزانه این استان ۴۲۰تا۴۳۰ تُن است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز فارس، رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: روزانه ۵۴۰تا۵۶۰ تُن گوشت مرغ در استان تولید میشود و میزان مصرف روزانه ۴۲۰تا۴۳۰ تُن است و علاوه بر آن ذخائر مرغ منجمد نیز به اندازه کافی وجود دارد که در صورت نیاز توزیع میشود.
مجتبی دهقانپور در نشست قرارگاه امنیت غذایی فارس، با تاکید بر اینکه ذخائر استراتژیک در بهترین وضعیت نسبت به چند سال گذشته قرار دارد گفت: بازار آرام و موجودی محصولات راهبردی بسیار ایده آل است.
او با بیان اینکه شکر و برنج به میزان کافی در بازار وجود دارد افزود: ۱۹۰هزار تُن روغن نیز برای کل کشور به بنادر وارد شده که یک رقم بی سابقهای است.۹۰هزار تُن روغن سرخ کردنی سویا هم ترخیص شده است و صدهزار تُن باقی مانده به زودی در اختیار استانها قرار میگیرد.
دهقانپور، به ذخائر مناسب نهادهها نیز اشاره کرد و افزود: علاوه بر رصد وضعیت موجود، بر اساس آینده نگری امورات را پیگیری میکنیم.
او با بیان اینکه در تامین امنیت غذایی سه مولفه موجودی مواد غذایی، تامین مواد غذایی و ایجاد زمینه دسترسی همگان و آزاد به مواد غذایی مطرح است عنوان کرد: با استفاده از ظرفیتهای موجود و هنرمندانه در تحقق رسالت سوم نیز گامهای استوار بردارید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس به راهاندازی سامانه رصد روزانه بازار توسط این سازمان هم اشاره کرد و گفت: راه اندازی این سامانه اقدام شاخصی است که مورد توجه متخصصین امر قرار گرفته است.
دهقانپور تاکید کرد: در هر شهرستان، "کمیته تخصصی برای نظارت بر بازار" به ریاست فرماندار و با عضویت دستگاههای ذی ربط در اسرع وقت تشکیل شود.
راهاندازی روستا بازار به منظور کاهش فاصله بین تولید تا عرضه، از دیگر توصیههای او به مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها بود.