برداشت محصولات جالیزی از مزارع شهرستان خنج آغاز شد.
به گزتارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، برداشت محصولات جالیزی (نوبرانه) در خنج به عنوان قطب تولید این محصول در استان آغاز شده و تا خردادماه ادامه دارد.
این محصولات شامل خیار سبز، کدو، خربزه، هندوانه، شمام، بادنجان و گوجه فرنگی است.
میانگین تولید هندوانه و گوجه فرنگی بین ۵۰تا۸۰ تن در هکتار و بقیه بین ۱۵تا۲۰ تن در هکتار است و سالانه ۲۰۰هزار تُن محصول تولید و به بازار مصرف داخلی و در خارج از کشور به ترکیه، عراق و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.
این محصولات برای صرفه جویی در آب زراعی با روشهای آبیاری نوین کشت میشود.