حسین فلاح جوشقانی بیان کرد: بدون زیرساختهای ای سی تی در کشور امکان پیشرفت و توسعه وجود ندارد.
وی ضریب تلفن همراه در کشور را ۱۲۰ اعلام کرد و افزود: ۲۵۰ هزار برنامه کاربردی فعال در کشور داریم و این بیانگر ارائه خدمات بهتر و اشتغال زایی در مسیر توسعه کشور است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برگزاری نخستین همایش رجیستری تلفن همراه کشور به میزبانی قزوین گفت: این طرح با مشارکت و همراهی گمرک، سازمان صمت و اپراتورهای تلفن همراه دنبال می شود تا ضمن اطلاع از فرآیند کالاهای وارده از قاچاق تلفن همراه نیز جلوگیری شود.
به گفته فلاح، ریجستری تلفن همراه اتصال دستگاه های مسئول با تلفن همراه و تبادل ارتباطات در حوزه گوشیهای تلفن همراه است که بدون مداخله فیزیکی و قضایی از سرویس دهی به گوشی های قاچاق جلوگیری می کند.
وی ادامه داد: از انتهای اردیبهشتماه امسال برای رفع مشکلات واردات گوشی با اتصال سامانه مسافربری به گذرنامه، مسافرانی که قانونی وارد کشور میشوند میتوانند گوشی خود را به ثبت برسانند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد : از یک سال پیش همکاری با شرکت اپل قطع و از ۲ ماه پیش گوگل نیز بر روی گوشیهای اندرویدی مشکلاتی را ایجاد کرد که این مسئله زنگ خطری بود برای ما تا بتوانیم با بومیسازی در این حوزه استقلال خود را در سیستم عامل خود ایجاد کنیم.
فلاح با اشاره به کاهش قاچاق کالا از ٢٥ به ١٣ میلیارد دلار گفت: رتبه کسب و کار ایران در بین ١٧٤ کشور دنیا، جایگاه ١٣٤ است که بخش عمده این جایگاه نامطلوب به قاچاق کالا مربوط است.
داود محمدی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به فرار مالیاتی ۳ تا ۴ هزار میلیارد تومانی گفت: ٦٧ درصد گوشیهای کشور از طریق مسافران وارد میشود که به نوعی فرار مالیاتی است و باید برای آن چاره اندیشی شود.