فرماندارجوانرود
امدادرسانی به روستاهای مرزی در محاصره سیل درجوانرود
فرماندارجوانرود گفت: امدادرسانی به روستاهای مرزی جوانرود که براثر طغیان رودخانه راه دسترسی آنها قطع شده بود ادامه دارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه رستگار یوسفی فرماندار جوانورد گفت: از چند روز گذشته تاکنون راه ارتباطی ۴ روستای
![امدادرسانی به روستاهای مرزی در محاصره سیل درجوانرود امدادرسانی به روستاهای مرزی در محاصره سیل درجوانرود](/files/fa/news/1398/1/17/3359878_364.jpg)
مرزی این شهرستان از جمله روستای کلور، کله محمود، کله عزیز وکانی سالار قطع بود که امروزبا ارسال ماشین آلات راهداری عملیات بازگشایی راه ارتباطی آنها آغاز شد.
یوسفی افزود: پیش بینی میشود با انتقال ماشین آلات راهداری راه دسترسی این روستاها امروز و فردا بازگشایی شود.
فرماندار جوانرود با بیان اینکه در روزهای اخیر شاهد بارشهای خوبی بوده ایم گفت:: براثر طغیان رودخانه لیله رود به مدت پنج روزقسمتی از جاده دسترسی روستای کلور زیر آب رفته بود که در این چند روز با ارسال پکهای هفتاد و دوساعته به آنها کمک رسانی شد.
رستگار یوسفی افزود: راه دسترسی به این روستاها برای هدایت آبها و بازگشایی مسیر براثررانش کوه قطع شده بود، به همین منظور مجبور شدیم ماشین آلات راهداری را از مسیر ثلاث باباجانی به این مناطق ارسال کنیم و این مشکل، کار بازگشایی راه را با مشکل مواجه کرد.
وی اظهارداشت: با پیگیرهای انجام گرفته قرارشد یک دستگاه بیل مکانیل، یک دستگاه لودر وماشین آلات راهسازی موردنیازبه این مناطق اعزام شودودر حال حاضر اکیپهای امدادرسان در منطقه مستقر هستند.