افتتاح نخستین پارک بانوان در مهریز+تصاویر
پارک اختصاصی بانوان مهریز با اعتبار شش میلیارد ریال به بهره برداری رسید
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد نخستین پارک استاندارد و اختصاصی بانوان شهرستان مهریز با ظرفیت و امکانات منحصر بفرد در سطح شهرستان مهریز با مساحت 11000متر مربع به همت شهرداری و شورای اسلامی مهریز با حضورمعاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد و مسئولان شهرستانی افتتاح شد.
شهردار مهریز در مراسم افتتاحیه این پارک گفت:این مجموعه مجهز به اتاق سرایداری و مجموعه اداری و اتاق کودک ،نماز خانه مجموعه بازی و پیست اسکیت ویک باب سالن ورزشی می باشد.
احمد آخوندی افزود: برای راه اندازی این پارک شش میلیارد ریال هزینه شده و در بازه زمانی هشت ماهه به بهره برداری رسیده است.
طالبی معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری یزد در مراسم افتتاحیه این پارک توجه مدیران به ورزش، سلامت و تفریح سالم زنان و دختران جامعه، را نشان از توسعه یافتگی و بالندگی اندیشه مسئولان حوزه شهری دانست وگفت:با استفاده از ظرفیت های کوچک وبزرگ و متوسط که دولت و مسئولین در اختیار بانوان می گذارند و هرکدام در جای خودش به توانمند سازی زنان کمک می کند می توانند در مسیر توسعه و پیشرفت شهرستان با همت خودشان قدم های خوب و موثری بردارند.
برگزاری نمایشگاه توانمندی های بانوان مهریزی از برنامه های جانبی این افتتاحیه بود.