امیرزاده؛
برگزاری 40 نمایشگاه کتاب در کشور
مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سمنان: تا پایان امسال 40 نمایشگاه کتاب در استان های کشور برگزار می شود.
![برگزاری 40 نمایشگاه کتاب در کشور برگزاری 40 نمایشگاه کتاب در کشور](/files/fa/news/1396/9/26/1698067_417.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برپایی نمایشگاه کتاب سمنان گفت : همزمان با نمایشگاه سمنان ، نمایشگاه کتاب بوشهر هم برپاست و تا پایان سال 30 نمایشگاه بزرگ کتاب در مراکز استان ها ، هشت نمایشگاه در شهرستان ها و دو نمایشگاه تخصصی دفاع مقدس و دین در کشور برپا می شود .
به گفته امیر زاده ، در نمایشگاه های کتاب امسال استان ها 24 میلیارد تومان کتاب فروخته شد و پیش بینی می شود تاپایان سال این رقم به بیش از 50 میلیاردتومان برسد .
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به پرداخت هشت میلیارد و 600 میلیون تومان یارانه برای نمایشگاه های کتاب استان ها از آغاز سال تاکنون ، از همکاری شش هزار ناشر با عرضه هشت هزارو 200 عنوان کتاب در نمایشگاه های کتاب استان ها هم خبرداد
امیر زاده گفت: توجه خاص به ترجمه ، ادبیات و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در مناطق کمتر برخوردار راهبرد مهم این وزارتخانه برای توسعه فرهنگ کتابخوانی است.