حضور دکتر بافرانی شهردار منطقه 21 به منظور پاسخگویی در خصوص مسائل و مشکلات منطقه مذکور نیز بخش دیگری از دستور جلسه شورا بود.
همچنین درادامه جلسه مهندس جاوید معاون فنی وعمرانی شهرداری تهران عملکرد 12 ساله این معاونت درصحن شورا ارائه داد.
بررسی طرح الزام شهرداری تهران به بهره گیری از تجارت الکترونیک به عنوان یکی از منابع درآمد پایدار شهرداری سومین دستور جلسه شورا بود.
بررسی طرح الزام شهرداری تهران به ارائه لایحه دستور العمل کدگذاری و شماره گذاری معابر و نیز بررسی لایحه تعرفه های اصلاحی بهره برداری از اماکن ورزشی متعلق به شهرداری تهران و سازمان ها و شرکت های تابعه از جمله دیگر دستورهای سیصد و شصت و یکمین جلسه شورا بود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران از نبود تناسب پارکینگ و فضای نمایشگاهی باغ کتاب تهران انتقاد کرد.
محمد حقانی در تذکر پیش از دستور جلسه امروز شورا افزود: برخی از کمپین های فرهنگ سازی شهرداری تهران مناسب شأن شهروندان و مردم نیست.
امانی معاون شهردار تهران در پاسخ به حقانی گفت: باغ کتاب تهران از بزرگترین پروژهای خاورمیانه بوده است، این ناشایست است که راه برویم و این ضعف ها را ناخن بکشیم.
وی گفت: پس از اتمام بهره برداری از آن به سازمان فرهنگی تحویل می شود.
امانی با بیان اینکه ما هم اشتباه می کنیم همانطور که قبلی ها و بعدی اشتباه کرده و خواهند کرد افزود: برخی از اعضا دعوت بازدید و شنیدن گزارش باغ کتاب تهران را نپذیرفتند و امروز بر اساس شنیده های غلط حکم صادر می کنند.
وی گفت: هزینه های باغ کتاب مشخص است 220 میلیارد تومان هزینه ساخت و 60 میلیارد تومان هزینه تجهیز شده است.
عضو شورا: تغییر کاربری طبقه همکف ساختمانی در منطقه 16
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: ساختمانی در منطقه 16 شهرداری واقع در بازار بلور فروشان متعلق به شهرداری بوده و اکنون شاهد هستیم تغییر کاربری در طبقه هم کف آن صورت گرفته است.
عباس جدیدی در جلسه امروز شورا با بیان اینکه این تخلف به معاونت برنامه ریزی شهرداری تهران ارسال شده اما نسبت به رفع این تخلف اقدام نشده است، افزود: شباهت تخلف صورت گرفته در بازار بلور فروشان و پاساژ علاء الدین وجود دارد.
وی گفت: شهرداری تهران اقدام به برچیدن تخلفات در پاساژ علاء الدین کرد، اما اکنون شاهد تخلفی مشابه از سوی شهرداری در بازار بلورفروشان هستیم.
نائب رییس کمیسیون نظارت وحقوقی شورای شهر با اشاره به اقدامات صورت گرفته در منطقه 20 تهران گفت: یک ملک واقع در شهرری، خیابان آستانه متعلق به شهرداری منطقه 20 تهران بوده که به اشخاص حقیقی واگذار شده و اکنون شاهد هستیم که در این ملک یک ساختمان با کاربری حسینیه و سایر موارد در آن احداث شده است.
نائب رییس کمیسیون نظارت شورا گفت: این ساخت و ساز بدون پروانه صورت گرفته و موضوع طی یک نامه به معاونت برنامه ریزی ارسال شده، اما پاسخ مناسب در این رابطه داده نشده است.
شاکری : درخواست شمارش 10 درصد آرای شورای شهر تهران
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ابلاغ منشور حقوق شهروندی توسط رئیس جمهور گفت: درخواست میکنیم به این موضوع توجه کنند که در انتخابات شورای شهر به جمعیتی ظلم شد و آنها اعتراضهای قانونی دارند.
مجتبی شاکری در تذکرات پیش از دستور سیصد و شصت و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران افزود: در سالگرد پذیرش قطعنامه و نوشیدن جام زهر که امام خمینی(ره) تلقی کردند، حضور داریم و نیاز است که برای مشخص شدن ابعاد مختلف قطعنامه، کتاب راز قطعنامه را مطالعه کنند.
وی بابیان اینکه آقای ظریف وزیر امور خارجه کشورمان تعرض به جسم و روح برجام را بیان کردند، ولی مقداری مسئولیت خود را بالا بردند گفت: آقای ظریف مصرعی گفت به این مضمون که هرگز یک ایرانی را تهدید نکنید، حال این تعرض و تهدید انجام شد، باید مصرع دوم آن را بسراید که چه خواهد بود.
شاکری بااشاره به ابلاع منشورحقوق شهروندی توسط رییس جمهورگفت : درخواست میکنیم به این موضوع توجه کنند که در انتخابات شورای شهر به جمعیتی ظلم شد و آنها اعتراضهای قانونی دارند.
شاکری افزود: باید 10 درصد صندوق ها توسط اعتراضهای صورت گرفته بازشماری شود که این اقدام صورت نمیگیرد. اعتدالگرا بودن فقط به حرف نیست و باید حقوق مردم در این زمینه روشن شود.
عضوشورای شهر خطاب به رئیس جمهور گفت: مبنای غلطی را میگذارید. باید به نیروهای خود تشر بزنید که 10 درصد صندوقها مورد بازشماری قرار بگیرد والا آنچه که اعلام میکنید درباره انتخابات شورای شهر از نظر ما غیرقابل قبول است.
عضو شورا: آبیاری مزارع کشاورزی با آب فاضلاب
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: مزارع کشاورزی مناطق جنوبی شهر تهران با پساب فاضلاب آبیاری می شود.
حافظی در تذکر پیش از دستور شورا با بیان اینکه سال گذشته موضوع آبیاری مزارع کشاورزی با آب فاضلاب خام در شهر تهران مطرح شد، افزود: فرمانداری شهر ری وعده داده بود که جلوی آبیاری مزارع کشاورزی در مناطق جنوبی تهران با آب فاضلاب را بگیرد که سال گذشته انجام شد اما امسال هم این موضوع دیده می شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته 5 هکتار از مزارع کشاورزی با آب فاضلاب آبیاری می شد، افزود: دغدغه آبیاری مزارع با فاضلاب امسال هم وجود دارد.
عضو شورا گفت: هفته گذشته تیمهایی برای بازرسی از اراضی کشاورزی به مناطق جنوبی شهر تهران فرستادیم و متوجه شدیم که امسال هم این اراضی با آب فاضلاب آبیاری می شوند.
حافظی افزود: در محلات شهید بهشتی، ولی آباد آبیاری مزارع با فاضلاب متوقف شده اما در محله عباس آباد کشاورزی گندم، بلال و چغندر با فاضلاب خام صورت میگیرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر در ضلع غربی اتوبان بهشت زهرا(س) بعد از صالح آباد یک آبنما ساخته شده که پشت این آبنما مزارع کشاورزی بلال، بامیه و سبزی با پساب فاضلاب آبیاری می شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه برخی از دستگاههای اجرایی مانند شبکه بهداشت، سازمان آب و فاضلاب، محیط زیست و غیره در اجرای وظایف خود تعلل میکنند، گفت: درخواست دارم که دادستان تهران به این موضوع ورود پیدا کند تا آبیاری مزارع با آب فاضلاب متوقف و خطرها مرتفع شود.
معاون شهردار تهران :
تهران 100 کیلومتر تونل نیاز دارد
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: به زعم من تهران باید 100 کیلومتر تونل سواره داشته باشد.
جاوید که برای گزارش عملکرد 12 ساله فنی و عمرانی تهران امروز به شورای شهر تهران آمده بود افزود: اولویت های تهران تکمیل شبکه جمع آوری آبهای سطحی ، شبکه فاضلاب،شبکه حمل و نقل عمومی و تکمیل شبکه بزرگراهی است.
معاون فنی عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه تکمیل رینگ آزادراهی تهران بزودی محقق خواهد شد، گفت: امروز آزادراه آزادگان مسیر کمربندی بسیار مناسبی است،12800 خودرو در هر ساعت و یک صدهزار خودرو در طول روز از آن عبور می کند.
وی در خصوص ابهام در هزینه های پل طبقاتی صدر افزود: ما در روزنامه دنیای اقتصاد، برخلاف عرف ، هزینه هارا اعلام عمومی کردیم.
جاوید درباره هزینه های این پل طبقاتی گفت:1300میلیارد تومان هزینه داشته که با احتساب ارزش دلار امروز تنها 300 میلیون دلار هزینه شده است.
وی درباره وضعیت فعلی برج میلاد نیز خاطرنشان کرد: بدون اغراق از بسیاری از برج های امروز دنیا بهتر است اما نیاز بزرگ این پروژه آغاز فاز دوم پروژه است که کار را نهایی و تکمیل می کند.
امانی: مدیر عامل سازمان میوه و تره بار شهرداری به مرخصی رفته است
معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران در پاسخ به حواشی مطرح شده درباره مدیرعامل سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: مدیر عامل این سازمان به مرخصی رفته است .
ناصر امانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با انتقاد از برخی رسانه ها مخصوصا در فضای مجازی افزود: برخی رسانه ها رعایت اخلاق را نمی کنند و این موضوع یکبار درباره یکی از مدیران عالیرتبه شهرداری گفته و موضوع تکذیب شد.
وی گفت: مدیر عامل سازمان میوه و تره بار شهرداری برای دیدن فرزند دخترش که در هند مشغول به تحصیل است به این کشور رفته است و برای این کار مدتی از شهرداری مرخصی گرفته است و مطئمنا بر می گردد.
امانی با بیان اینکه سایت منتشر کننده خبر خروج مدیر عامل سازمان میوه و تره بار از کشور شناسایی شده است افزود: این موضوع را از مراجع قضایی پیگیری می کنیم و حتما به لحاظ قانونی برخورد خواهیم کرد.
معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران از رسانه ها درخواست کرد در صورت انتشار این گونه خبرها ابتدا از مسئولین شهرداری استعلام کنند تا ما به عنوان مسئول پاسخ آنها را بدهیم.
دنیا مالی: ادغام دو معاونت فنی، عمران و حمل و نقل در جهت تسریع کارها
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران پیشنهاد کرد: با توجه به نوع کار دو معاونت فنی، عمرانی و حمل و نقل تهران این دو معاونت با یکدیگر ادغام شود.
احمد دنیامالی پس از استماع گزارش معاون فنی عمرانی شهرداری تهران افزود: پروژههای بسیار خوبی در این مدت انجام شده است که جا دارد از شورای دوم و سوم شهر تهران نیز تشکر شود.
وی تصریح کرد: با توجه به کوچک سازی سازمانها و شرکتها که مورد توجه شورای چهارم نیز بوده است پیشنهاد میشود که معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران با معاونت حمل و نقل شهرداری ادغام شود.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با تاکید بر اینکه شبیه کار ادغام در حوزه کلان کشور وجود دارد افزود: از جمله میتوان به وزارت کشور و وزارت راه اشاره کرد و ما نیز باید دو معاونت فنی عمرانی شهرداری را با معاونت حمل و نقل آن ادغام کنیم که اگر این کار انجام شود، کارها با سرعت بهتری صورت میگیرد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران افزود: تا سال 84، اقدامات مؤثری در راستای جمعآوری آبهای سطحی انجام شد و بعد از آن تاکنون ادامه داشته است و مشاهده میشود با بارش باران شدید در شهر تهران این آبها در کانالهای پائین دست جمعآوری و در نهایت خارج میشوند که این موارد باید ادامه داشته باشند و جمعآوری آبهای سطحی جدیتر مورد توجه قرار گیرد.
عضو شورا: همه پروژههای شهری بر اساس طرح جامع و برنامه پنجساله است
نایب رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: همه پروژه های انجام شده از سوی شهرداری بر اساس طرح جامع و برنامه های پنج ساله بوده است.
اسماعیل دوستی در جریان سیصد و شصت و یکمین جلسه شورای شهر تهران اظهار کرد: متأسفانه اخباری شنیده شده که تعدادی از مدیران شهرداری تهران پای کار نیستند و امیدواریم این دوستان همانند گذشته به فعالیت خود تا پایان فعالیت مدیریت فعلی شهری ادامه بدهند.
وی تصریح کرد: کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران نیز طی چهار سال گذشته تعامل خوبی را با معاونتهای تخصصی شهرداری بویژه معاونت عمران در این بخش داشته و هماهنگیهای لازم با کمیسیون مربوطه شده است.
عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه هیچ پروژهای خارج از طرح جامع و برنامه پنجساله از سوی مدیریت شهری انجام نشده است، گفت: قاعدتاً مدیریت شهری نمیتواند این کار را بکند.
دوستی با اشاره به اصلاح برخی از تقاطعها و شریانهای اصلی و فرعی از سوی مدیریت شهری ، گفت: طرح های ترافیکی کلان در کمیسیون عمران بررسی می شوند و برای اصلاحات هندسی نیازی به تایید شورا نیست و مدیریت شهری باید هر چه سریعتر اصلاح این شریانها را در دستور کار خود قرار دهد.
ممانعت از شمارش آراء تشکیک ما را بیشتر می کند
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: ممانعت از شمارش 10 درصدی آراء انتخابات شورای شهر تشکیک ما را بیشتر می کند.
چمران گفت: علت تعلل در شمارش آرا را نمی دانیم و نمی دانیم دوستان ما چرا از شمارش آرا هراس دارند.
وی گفت: در حالی که می تواند یک نقطه قوتی باشد برای آنها و وقتی شمارش شود دیگر تبعیضی وجود ندارد، رئیس محترم مجلس دستور داده، هیئت حل اختلاف مرکزی به صورت رسمی از وزیر کشور درخواست کردند وزیر کشور هم به فرمانداری دستور داده ولی نمی دانیم چرا فرمانداری انقدر معطل کرده است و اگر بخواهد معطل شود ما مجبوریم به دستگاه دیگر شکایت کنیم این شکایت ما گره هایی را ایجاد می کند.
رئیس شورای شهر تاکید کرد: بحث ما اصلا ورود به شورا نیست بحث ما اعتماد و باور مردم به انتخابات است که خدای نکرده این اعتماد سست نشود.
چمران تاکید کرد: پایش ایستاده ایم که حتما این بازشماری انجام شود و اگر فرمانداری این کار را نکند ما هم از مجلس پیگیری قوی تری خواهیم کرد و هم از سیستم قوه قضایییه و دیوان عدالت اداری دنبال خواهیم کرد.